AK Parti'den EYT Açıklaması: Talep Etmek Başka, Gerçekleşmesi Başka
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den EYT Açıklaması: Talep Etmek Başka, Gerçekleşmesi Başka

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yaptığı son dakika açıklamasında EYT konusunun masada olduğunu ve milletin hayrına sonuçlanacağını söyledi.

Finans Magazin 27 Mart 2022 14:12 0
AK Parti'den EYT Açıklaması: Talep Etmek Başka, Gerçekleşmesi Başka

AK Parti'den EYT açıklaması.


Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili bir açıklama geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada milletin konuştuğu, talep ettiği her konunun , tüm beklentilerinin hükümetin gündeminde olduğunu söyledi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada beklentilerin tamamının masaya yatırılacağını söyledi ve bu konudaki çalışmaların öteden beri olduğunu ifade etti.


Milletin gündeminde olan bir konunun kendi gündemlerinde de hep olduğunu ifade eden Kurtulmuş, devlet yönetiminde bir şeyi talep etmenin başka bir şey, gerçekleştirebilmenin başka bir şey olduğunu söyledi. Bu konulardaki taleplerin gerçekleştirilmesi için eldeki imkanlara , fırsatlara , önceliklere göre değerlendirme yapılacağını söyledi. Kurtulmuş, bu konuda düzenlemeler yaparken milletin hayrına olacak şekilde sonuçlar alabilmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.


EYT ile ilgili Kurtulmuş, "Bundan milletimiz emin olsun bu konu epeydir bakanlığın da gündemindedir. Bu konuyu yeterince biliyoruz ve çalıştık. İnşallah milletin hayrına sonuçlanmasını ümit ederiz" dedi.


EYT HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç