AK Parti'den EYT Açıklaması: Recep Tayyip Erdoğan Çözecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den EYT Açıklaması: Recep Tayyip Erdoğan Çözecek

AK PArti'den emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Akbaşoğlu dikkat çeken EYT çıkışında bulundu.

Haberler 28 Nisan 2022 12:19 0
AK Parti'den EYT Açıklaması: Recep Tayyip Erdoğan Çözecek

AK Parti'den EYT konusunda yeni açıklama: Biz başkalarına benzemeyiz söylediğimizi yaparız.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu TBMM'de bir açıklama yaptı. Akbaşoğlu yaptığı açıklamada, asgari ücret, memur ve emekli maaşları ile ek gösterge, sözleşmelilere kadro meselelerine değindi. Akbaşoğlu EYT meselesi hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Akbaşoğlu , konuşmasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. İşte o açıklama:

"Bu konuda siz de gayet iyi biliyorsunuz. Ancak buradan meseleler nasıl farklı yöne taşınır diye bir farklı telaş içine girdiğiniz görülüyor. Dedik ki 5 adım atacağız, asgari ücret, memur emeklilerinin maaşlarının düzenlenmesi, 3600 ek göstergenin enticelenmesi, sözleşmeli personelin durumunun ele alınması ve EYT'li kardeşlerimizin durumunun ele alınarak 2022 yılı içerisinde bunların ne yapılacağı ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi. Aynı sözümüzü sıralama ve süreç yönetimi olarak yerine getiriyoruz. İkisini yerine getirdik. Üçüncüsü 3600 ek göstergeyi neticelendireceğiz. Ondan sonra bahsettiğim çalışma takvimine uygun şekilde bunları ele alacağız. Evet toplumun bütün sorunları bizim sorunumuzdur. Toplum sonuç itibarıyla AK Parti'ye , Recep Tayyip Erdoğan'a umut bağlamıştır. Biz de o umudun neticesi olarak sorumluluklarımızı yerine getirdik getireceğiz Allah'ın izni ile."

İşte o açıklama:

SÜREÇ

Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Akbaşoğlu, "Bir süreç yönetimi ve sıralama olarak 5 aşamalı yol haritamızı kamuoyu yakınen biliyor:

1-Asgari ücret
2-Memur ve emekli maaşları
3-3600 ek gösterge
4-Sözleşmelilerin durumu
5-EYT’lilerin durumu

Biz başkalarına benzemeyiz.
Söylediğimizi yaparız.
Yaptığımızı söyleriz." dedi.

ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR KAFA AKRIŞTIRIYOR

AK Parti'den emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili gelen son çelişkili açıklamalar kafa karıştırmaya devam ediyor. Çalışma Bakanı geçen hafta EYT'de bir çalışma olmayacağını söylemişti. Siyasilerin bu konuda yaptığı açıklamalara şaşırdığını söyleyen Bakan Bilgin, bu konuda bir çalışmanın gündemlerinde olmadığını söylemiş,  "Ben tartışmaları bazen mecliste de tartışmalar oluyor. Bazı açıklamalarda bulunan milletvekillerimiz de oluyor. Tabi siyasilerin bu açıklamaları yapması doğal bir şey. Siyasetçi kendi perspektifinde sorunu bir şekilde ortaya koymaya çalışıyor. Şu anda gündemimizde bu konu yok. Ben gündemimizde olan konuları konuşmayı seviyorum." ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamadan sonra gelen bu yeni açıklama ise kafaları karıştırdı.

EYT'liler artık çalışma var mı yok mu net bir şey duymak istiyor. 

EYT haberlerinden haberdar olmak, gündem çalışmalarına katılmak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç