AK Parti'den emekli maaşlarına ilişkin açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den emekli maaşlarına ilişkin açıklama

Son dakika: AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emekli maaşlarına yönelik yeni bir düzenlemenin olup olmadığına ilişkin açıklama yaptı.

Emekli Haberleri 6 Mart 2024 9
AK Parti'den emekli maaşlarına ilişkin açıklama

Emekli maaşlarına düzenleme gelecek mi?

Emekli maaşlarına düzenleme ile ilgili AK Parti'den bir osn dakika açıklaması geldi. Emekli maaşları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "emekliler başta olmak üzere tüm çalışanlarla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü artıcı değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Akbaşoğlu'nun açıklaması şöyle;

"2024 yılı emekliler yılı olarak ilan edildi. Alım gücünü artırmaya tüm çalışanlarımızla birlikte daha iyi noktaya tıyama nokta onda irademiz tam birliktelik içinde Meclis muhtemelen nisan ortalarında tekrar görevini ifa edecek o tarihten itibaren de bu hususları gündemimizde müzakere edeceğiz.

Haziran sonu temmuz başı itibarıyla emekliler başta olmak üzere tüm çalışanlarla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü artıcı değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız buna dair düzenlemelerimizi inşallah gerçekleştireceğiz."

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Biz emekliler ak partisinden hayir istmyroz emekli maaşımı 50 milyarda yapsan oy yok çekip emeklilerle dalga geçmeyin yilarca iş verenle uğraştım şimdide tayiplen Ural pisklşim bozdlar
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Hep aynı nakarat ezbeledik
Ziyaretçi 4 Ay Önce
korkunun ecele faydası yok istatistik ler herhalde oy kayması var galiba baktılar gidişat kötü
Ziyaretçi 4 Ay Önce
ozaman Emekli sizlere hesabını soracak
Ziyaretçi 4 Ay Önce
31 Mart secim var