AK Parti, Kendi Oy Oranını Açıkladı: Biraz Düşüş Yaşadık Ama...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti, Kendi Oy Oranını Açıkladı: Biraz Düşüş Yaşadık Ama...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen yaptığı açıklamada partinin oy oranını kamuoyuna duyurdu.

Siyaset 10 Mayıs 2022 11:02 4
AK Parti, Kendi Oy Oranını Açıkladı: Biraz Düşüş Yaşadık Ama...

AK Parti kendi oy oranını açıkladı.

AK Parti Genel Merkezi'nden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada son seçim anketinin sonuçlarına yer verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen yaptığı son dakika açıklamasında partinin oy oranlarını açıkladı. AK Partili Şen açıklamasında partisinin oy oranının yüzde 40'lara yaklaştığını söyledi.

Şen açıklamasının devamında partisinin oy oranının , yapılacak çalışmaların ardından yüzde 46'lara kadar geleceğini söyledi. 

BİRAZ DÜŞÜŞ YAŞADIK

Bir seçim anketi yaptırdıklarını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen, "Biraz düşüş yaşadık" diyerek sözlerine başladı. Son oy oranlarını, yaptıkları anketlere dayanarak açıklayan Şen, oylarının yüzde 40 seviyelerinde olduğunu kamuoyuna açıkladı. Şen yaptığı açıklamada, "Şimdi yüzde 40'a doğru yaklaşıyoruz. 40'ı geçecek ondan eminim. Bizim analizlerimiz yüzde 45'i hatta yüzde 46'yı gösteriyor. Tabii bizim hükümet olarak gerekenleri yapmamız lazım. Bunların başında enflasyonu dizginlemek geliyor" ifadelerini kullandı. 

AK Partili Şen açıklamasının devamında, ekonomide yaşanan sıkıntıların kaynağının vatandaşlar tarafından bilindiğini söyledi ve "Vatandaşımız bunların sebebini biliyor. Koronavirüs ekonomileri vurdu. Bu bizi de etkiledi. Biz her şeyi enerjiyle yapıyoruz. Kömürün, doğal gazın fiyatı yükseldi. Bunlar 2 kattan 10 kata kadar artış gösterdi. Bunların dünya ekonomisine haliyle ülkeler ekonomisine yansımaması imkansız." ifadelerini kullandı. Şen açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

"Vatandaşımız bunun sebebini biliyor. Biz kendi ödevimizi yaparsak seçmen bize destek veriyor. Ve biz bu gelişmeleri seçimden önce halledeceğiz diyoruz. Verdiğimiz sözlerden biri de enflasyon düşecek. Biz verdiğimiz sözleri tutarız."

Şen açıklamasında partisinin oy oranınn , seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ile birlikte yüzde 45 ve 46'lara kadar ulaşabileceğini söyledi.

FİNANS7.COM

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yuzde 46 mi 😂😂 naptiniz 1 akpliye 1000 oy mu saydiniz?? 😂😂 rezil herifler yuzde 20 bile alamayacaksiniz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Biz sözümüzü tuttuk. Tabi efendim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
😂 tabi efendim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
2023 de toplu iş sözleşmesinde güzel bir maaş verilirse dedikleri olur. Eğer toplu iş sözleşmesi seçimden sonra kalırsa Allah yardımcıları olsun