AK Parti, İstanbul anket sonucunu açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti, İstanbul anket sonucunu açıkladı

Yerel seçimlere az süre kala anket sonuçları da gelmeye başladı. İşte yerel seçimde İstanbul anketi.

Seçim 18 Mart 2024 0
AK Parti, İstanbul anket sonucunu açıkladı

İstanbul'da son seçim anketi sonucu açıklandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe bir açıklama yaparak İstanbul'da 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde kimin önde olduğunu, anketlerde son durumun ne olduğunu duyurdu.

Kabaktepe'nin açıklamasına göre Murat Kurum'ın 1 ila 1.5 puan seviyesinde bir farkla Ekrem İmamoğlu'nun önünde olduğu görülüyor.

Kabaktepe açıklamasında kararsız seçmenin durumuna değindi ve büyük çoğunluğun artık kararını verdiğini söyledi. Seçime az süre kala hala kararsız vatandaşlar olduğunu söyleyerek açıklamasını sürdüren Kabaktepe, kararsız seçmen oranının her geçen gün azaldığını da sözlerine ekledi.

Kampanyalar v esaha çalışmaları ile azalan kararsız seçmen sayısının gelecek hafta en aza inmesi bekleniyor.

Anketlerin farklı sonuçları olabileceğini söyleyerek açıklamasını sürdüren Kabaktepe, kendilerinin yaptığı çalışmaya göre anketlerde 1 ila 1.5 puan arasında bir farkla önde olduklarını, asıl sonucun 31 Mart 2024 Pazar günü sandıktan çıkacağını söyledi.

Her seçimin bir sonraki seçimi etkilediğini söyleyen Kabaktepe, insanların yerel seçimlerde tercihlerini, öznel durumlara göre belirlediğini söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç