AK Parti Genel Başkan Yardımcısından Hayat Pahalılığı Açıklaması: 'Bizden Kaynaklanmıyor'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti Genel Başkan Yardımcısından Hayat Pahalılığı Açıklaması: 'Bizden Kaynaklanmıyor'

AK Partili Erkan Kandemir yaptığı son dakika açıklamasında hayat pahalılığı meselesine değindi ve önemli ifadeler kullandı.

Siyaset 17 Nisan 2022 14:02 1
AK Parti Genel Başkan Yardımcısından Hayat Pahalılığı Açıklaması: 'Bizden Kaynaklanmıyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Gümüşhane İl Teşkilatı toplantısına katılmak için gittiği Gümüşhane'de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı yaptığı açıklamada hayat pahalılığı meselesine değindi ve sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söyleyerek, "Milletimizin zaman zaman temel gıda maddelerinde yaşadığı darlığı görüyoruz, farkındayız ama bunlar bizden kaynaklanmıyor." ifadelerini kullandı. İşte AK Partili Kandemir'in açıklamaları.


AK Parti Gümüşhane Teşkilat toplantısına katılmak için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Gümüşhane'ye geldi. İl Başkanlığı önünde düzenlenen programa katılan Kandemir'i burada Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Beleidye Başkanı Ercan Çimen ile AK Parti İl Başkanı ve parti yöneticileri ile bazı partililer karşıladı.


Parti il binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Kandemir, burada önemli açıklamalarda bulundu ve son günlerdeki gıda sıkıntısına, hayat pahalılığına değindi. Gümüşhane'yi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kandemir, burada yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'efendim siz hiç telaş etmeyin, kim ne söylerse söylesin, hangi tuzağı kurarsa kursun, hangi planı yaparsa yapsın, hangi masayı kurarsa kursun yiğit Gümüşhaneliler var arkanızda. Gittik, gördük.' sözlerini aktaracağını söyledi. El ele vereceklerini, gönül gönüle vereceklerini, bir sorun varsa beraber atlatacaklarını söyleyen Kandemir, "Şimdi sağdan soldan görüyorsunuz farklı farklı operasyonlar yapıyorlar, masalar kuruyorlar, 'acaba milletin adamını al aşağı edebilir miyiz?' diye ama biz Cumhur İttifakı olarak, AK Parti teşkilatları olarak şöyle inanmış ekiple bunların bütün tuzaklarını bozarız. Sizin şu muhabbetiniz var ya liderimize, Tayyip Erdoğan'a olan inancınız var ya evelallah bizim bileğimizi bükemezler." dedi.


"BİZDEN KAYNAKLANMIYOR"

Son günlerde yaşanan hayat pahalılığına değinen Kandemir, milletin derdini bildiklerini sıkıntısını bildiklerini söyledi ve "Milletimizin zaman zaman temel gıda maddelerinde yaşadığı darlığı görüyoruz, farkındayız ama bunlar bizden kaynaklanmıyor. Hep beraber dünyanın içinden geçtiği bir süreci görüyoruz. Hiç endişeniz olmasın. Bu yazdan itibaren bolluğu bereketi, göreceğiz. Ekimden itibaren de emeklisiyle, memuruyla, çiftçisiyle, hayvancısıyla, çalışanıyla, asgari ücretlisiyle, kadınıyla yani toplumun hangi kesimi varsa onlarla beraber el ele, gönül gönüle göreceksiniz 2023'e Türkiye'yi bir başka taşıyacağız."  dedi.


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bizde biliyoruz sizden kaynaklanmadığını ama topu başka yere atmsk yerine çöxüm sizlersiniz seçimi işaret etmek yerine buna acil mudahale edilmeli seçime daha var secimde bizler gider oyumuzu kullsnırız o tarihe kadar dizlerde takad kalırsa cepte para kalırsa insallah