AK Parti: EYT'li Kardeşlerimizle Helalleşeceğiz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti: EYT'li Kardeşlerimizle Helalleşeceğiz

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu yaptığı son dakika açıklamasında emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarla helalleşeceklerini söyledi.

Ekonomi 30 Mart 2022 15:14 2
AK Parti: EYT'li Kardeşlerimizle Helalleşeceğiz

AK Parti'den emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi.


AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu yaptığı açıklamada emeklilikte yaşa takılanların durumu ile ilgili değerlendirmede bulundu ve asgari ücrete ek zam meselesine değindi. Akbaşoğlu yaptığı açıklamada, sıkıntısı olan vatandaşların dertlerinin gündemlerinde olduğunu söyledi.


Memur ile emeklilerin 2022 yılındaki ikinci zamlarının Temmuz ayında geleceğini ifade eden Akbaşoğlu, asgari ücrete ek zam yapılıp yapılmayacağı konusunda Temmuz ayını işaret etti ve "3600 ek gösterge düzenlemesini temmuza kadar çıkaracağız. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin de durumu ele alınacak." dedi.


EYT'LİLERLE HELALLEŞECEĞİZ


Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklamada Akbaşoğlu, EYT'li kardeşlerimizle de helalleşeceğiz. " dedi. Açıklamanın tamamı şu şekilde:


"İnşallah bu yasal bir düzenleme ile Genel Kurul'a gerecek. Muhataplarla birlikte istişare ile şekil verilecek, bu anlamda 3600 ek göstergeyi polislerimize vereceğiz, 3600 ile beraber, sözleşmeli personelimizin durumu ele alınacak, ondan sonra da EYT'li kardeşlerimizin durumu ele alınacak."

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hakkı olan hakkını alır inşaallah
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu neya öncelik eyt arkadaşlar askeri ücrete ikinci zam yine bizden öncelikli amk ben böyle işin taaaaa