AK Parti, EYT İçin Toplantının Yapılacağı Tarihi Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti, EYT İçin Toplantının Yapılacağı Tarihi Açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı son dakika açıklamasında EYT meselesine değindi ve tarihi verdi.

Son Dakika 8 Haz 2022 15:26 2
AK Parti, EYT İçin Toplantının Yapılacağı Tarihi Açıkladı

AK PArti'den EYT açıklaması.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı son dakika açıklamasında EYT meselesine değindi. EYT meselesinin masada olduğunu söyledi. 

17-18'İNDE TOPLANTI

EYT için toplantı tarihini açıklayan Sarıeroğlu, "Biz sosyal politika alanındaki konulara seçim odaklı bakmıyoruz. 17-18'inde çok kapsamlı 300 kişinin katılımıyla 2 gün sürecek çalıştaylar gerçekleştireceğiz. İhtiyaç ve tespit odaklı yolumuza devam ediyoruz. Bakan bey 'masamızda' dedi; Bakanlığın yol haritası ve planlaması vardır diye düşünüyorum." dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Enflasyon farkı ile ilgili ödemeler yapılacak. Toplu sözleşmede yer alan bir hüküm. Bakanlığımızın kamu sektörüne yönelik ücret çalışması olduğunu bakanımız söyledi.

Enflasyon farkının hesaplanma yöntemi bellidir zaten. Onun üzerindeki çalışmaları da ücretlendirme modeli olarak bakanlık tarafından yapılan bir çalışma var."

"SEÇİM ODAKLI BAKMIYORUZ"

"2023 seçimleri odaklı bakış açısı değil, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik bakış açısı var.

Muhalefet karalama üzerine bir siyaset anlayışı ile yol alıyor. Seçimlerle alakalı değişiklik tarih olarak söz konusu değildir. 3600 ile ilgili düzenleme 2018 seçimlerine giderken verdiğimiz bir sözdür. Bu düzenleme AK Parti'nin verdiği sözleri yerine getirmesinin bir yansımasıdır. Seçim yatırımı olarak değerlendirmek çok yanlış bir bakış açısı."

EYT HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Eyt yok ise oy yok 5 milyon ve ailesini karşınıza sandıkta almak akıllıca değil
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Seçim odaklı degilse yapmayın bakayım oy verecekmiyim