AK Parti Açıkladı: Mahkumlara Af Ya Da İnfaz Düzenlemesi Gündemimizde Yok Net
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti Açıkladı: Mahkumlara Af Ya Da İnfaz Düzenlemesi Gündemimizde Yok Net

AK Partili Hayati Yazıcı yaptığı son dakika açıklamasında mahkumlara affın gündemde olmadığını söyledi.

Haberler 23 Eylül 2022 15:33 3
AK Parti Açıkladı: Mahkumlara Af Ya Da İnfaz Düzenlemesi Gündemimizde Yok Net

Mahkumlara af ve infaz düzenlemesi açıklaması geldi: Gündemde yok.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, beraberinde AK Parti'li 17 milletvekili ve MKYK üyeleri ile birlikte AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları"  adlı programa katılım gösterdi ve burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yazıcı yaptığı açıklamada yapılan hizmetlere değindi ve "Bu çerçevede çalışmalarımızı yaparken sosyal, siyasal alanda muazzam bir temizlik gerçekleştirdik bu ülkede. Siyasete, siyaset kurumuna musallat olmuş vesayetçi yapıları bir bir ortadan kaldırdık. Neye dayandık? Millete dayandık. Milletin bütününe dayandık. Elbette ki Türkiye'de hemen hemen her 10 yılda bir tezahür eden bu veya şu ölçekte darbeleri sonlandırdık. En son darbeyi de aziz milletimizle birlikte Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla 15 Temmuz 2016 gecesi akşam başlayan darbeyi sabah olmadan önleyen bir milletiz. Devlete musallat olmuş vesayetçi yapıları temizledik. Sosyal alanda ayrışmaları ortadan kaldırdık. Kimi insanların giyim tarzı şu ya da bu münazaayla ya da konuşma dili itibarıyla dışlandıkları süreçleri de iyileştirdik." ifadelerini kullandı.

HER SORUN GÜNDEMİMİZDE

Tüm sorunların hükümet gündeminde olduğunu söyleyen Yazıcı, "Hayat pahalılığı, enflasyon dediğimiz bu azgın bela ile mücadele etme konusunda bir taraftan gerekli önlemler alınıyor bir taraftan da enflasyon dolayısıyla satın alma gücü azalmış kesimleri imkanlar ölçüsünde ilave katkı sağlamak suretiyle takviye ediyoruz. İki aşamalı bir mücadelemiz var." dedi.

AF YA DA İNFAZ DÜZENLEMESİ VAR MI?

Programda bir basın mensubu, Yazıcı'ya mahkumlara af ya da bir infaz düzenlemesi olup olmadığını sordu. Yazıcı ise bu soruya net cevap vererek  "Bir af veya infaz düzenlemesi söz konusu değil, net."  dedi.

Sizce mahkumlara af gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Af istiyoruz sayın devlet büyüklerim af biz ıslah olduk bizim elimizden tutun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evet getirilmeli yapmadığın suçun cezasını yatmak hiçte adil değil bu yüzden af gelmeli
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Af yada bi düzenleme getirilmeli öylesine acımasızca cezalar verilmiş gencecik evlatlar varki vicdanı olanın içi yanar Ah ciğeri yanan Anneleri bi duyan olsa ilkkez suça sürüklenen lerin cezalarının yarıya indirilmesi gerekir