AK Parti , Anket Yaptı ve Oy Oranını Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti , Anket Yaptı ve Oy Oranını Açıkladı

AK Partili Mustafa Şen yaptığı son dakika açıklamasında AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Siyaset 12 Ekim 2022 16:34 0
AK Parti , Anket Yaptı ve Oy Oranını Açıkladı

Mustafa Şen, AK Parti'nin oy oranını açıkladı.

Seçimlere 8 ay kaldı. Seçimleri çin geri sayım devam ederken son dakika açıklaması geldi. Anketler arttı ve her ay anket şirketleri sahada vatandaşlara hangi partilere oy vereceklerini sordu. 

Özellikle siyasi partiler vatandaşların nabzını tutuyor. Vatandaşlara hangi partiye oy vereceklerini soran partiler, buna göre seçim stratejisi belirliyor. Bu kapsamda AK Parti bir anket yaptırdığını ve anket sonucunda ne kadar oy aldığını kamuoyuna açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen yaptığı son dakika açıklamasında geçen günlerde yapılan seçim anketinin sonuçlarını paylaştı. Bu açıklamaya göre Şen , AK Parti'nin oy oranının yüzde 41 olduğunu söyledi. Şen açıklamasında, "Ekim ayı itibarıyla AK Partimizin oy oranı yüzde 41. Küsüratı da var. Küsürünü muhalefet partilerine hediye ediyoruz." diye konuştu.

ÜYE SAYISI

AK Parti'nin oy oranından sonra açıklama yapan Şen, üye sayılarına da değindi ve AK Parti'nin genç üye saysının bile diğer tüm partilerden daha fazla olduğunu söyledi. Mustafa Şen yaptığı açıklamada, "Partimizin gençlik kollarının üye sayısı birçok partinin üye sayısından daha fazla." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN KAZANIR MI SEÇİM ANKETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimleri kazanır mı anketi yayınlandı. Anketin sonucu şu şekilde:

Kesinlikle kazanır: Yüzde 24.8

Kazanır: Yüzde 23.7

Kazanamaz: Yüzde 30.9

Kesinlikle kazanamaz: Yüzde 16.8

Fikrim yok: Yüzde 3.7

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç