Ajdar Öldü mü? Ajdar Anık Neden Öldü?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ajdar Öldü mü? Ajdar Anık Neden Öldü?

Ünlü şarkıcı Ajdar öldü mü? Ajdar Anık hayatını kaybetti mi? Ajdar Anık neden öldü? İşte son bilgiler.

Haberler 11 Nisan 2022 14:25 0
Ajdar Öldü mü? Ajdar Anık Neden Öldü?

Sosyal medya üzerinde Ajdar Anık'ın hayatın kaybettiği iddiaları gündemde dolaşmaya başladı. Bu iddialar sonrası merak eden vatandaşlar , google üzerinde Ajdar'ın hayatını kaybedip kaybetmediği sorusunu sormaya başladı. Google üzerinde en çok sorulan sorular ise Ajdar öldü mü? Ajdar Anık neden öldü? Ajdar Anık kimdir? soruları oldu.


Yıllar önce katıldığı bir televizyon ses yarışmasındaki tavırları ile dikkatleri çeken , farklı açıklamaları, özgüveni ile dikkatleri çeken Ajdar, 10 Şubat 1973 tarihinde Mardin'in Savur İlçesi'nde dünyaya geldi. "Çikita Muz" adlı şarkısına çektiği klip ile gündeme bomba gibi düşen Ajdar'ın bu şarkısı için Erol Büyükburç'tan bir açıklama gelmiş ve Erol Büyükburç bu şarkının fikrini kendisinin verdiğini söylemişti.


GERÇEK ADI AJDAR DEĞİL

Vikipedia'da yer alan bilgiye göre Ajdar Anık'ın gerçek adının Mehmet Anık olduğu öğrenildi.


1994 senesinde Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Okulunu bitirdikten sonra 8 yıl kendi mesleğini icra eden Ajdar, daha sonra ise şarkıcı olmaya yöneldi ve Popstar'a katıldı. 2003 senesinde, ses yarışmalarının oldukça sevildiği, çokça izlendiği yılda Popstar'a katılan Ajdar, buradaki hal ve tavırlarından, davranışlarından adından çokça söz ettirdi.


ALİHAN DÖVMÜŞTÜ

Ajdar'ın gündeme geldiği bir diğer olay ise 2007 senesinde meydana geldi. Alihan isimli şarkıcı, tartışma yaşadığı Ajdar'a mekan çıkışında saldırdı ve onu dövdü.


2009 yılında Flash TV'de ekrana gelen Her Cevhere Bir Altın adlı yetenek yarışmasında Ahu Tuğba ve Yalçın Çakır ile beraber jürilik yapan Ajdar, 2012 yılında Gülben Ergen'in mesajlarından ortaya çıkan Şahdamarımsından esinlendi ve Şahdamar adlı şarkıyı çıkardı. Bazı şarkıları şu şekilde:


"Haydi de haydi dünya"

"Nane Şekeri"

"Çatla Patla"

"Çikita Muz"

"Tuğba Tuğba"

"Kon Kon"

"Sıfır Beden"

"Gülün Aşkı"

"Aşk Bu Mu?"

"Aşk Olsun"

"90 60 90"

"Neler Neler"

"Parmak Parmak"

"Şahdamar.


Bu şarkılar Ajdar'ın, gerçek adı ile Mehmet Anık'ın çıkardığı şarkılar.


AJDAR ÖLDÜ MÜ?

Ajdar'ın hayatını kaybettiği haberleri doğru değil. Bu gibi haberler , yıllar önce de sosyal medya üzerinde çokça paylaşıldı ve iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç