Ailesi Yıkıldı: Balkondan Düşen Ailenin Tek Çocuğu 1,5 Yaşındaki Ata'dan Acı Haber
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ailesi Yıkıldı: Balkondan Düşen Ailenin Tek Çocuğu 1,5 Yaşındaki Ata'dan Acı Haber

Samsun Atakum'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 1,5 yaşındaki küçük çocuk balkondan düşerek hayatını kaybetti.

3.Sayfa 22 Ağu 2022 22:50 0
Ailesi Yıkıldı: Balkondan Düşen Ailenin Tek Çocuğu 1,5 Yaşındaki Ata'dan Acı Haber

Samsun'dan son dakika haberi geldi: Balkondan düşen küçük çocuk hayatını kaybetti.

Samsun'un Atakum İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Atakum'da bulunan Yeni Mahalle'de bir apartman binasında 1,5 yaşındaki Ata Deniz Çakır adlı küçük çocuki, evin balkonuna çıktı. Balkona çıkan ve burada oynayan küçü-k çocuk , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı buradan aşağı düştü.

Çevrede olayı gören vatandaşlar büyük korku yaşadı . Ailesi ve çevredeki vatandaşlar hemen küçük çocuğun başına gitti. Çocuğun yerde hareketsiz şekilde durduğunu gören babası büyük bir acı ile yavrusunu kucağına aldı ve hemen 200 metre ilerideki bir özel hastaneye götürdü. 

Burada çocuğa ilk müdahale yapıldı ve ambulansla küçük çocuk hemen Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. 

Ağır yaralı olarak hastanede hemen tedavi altına alınan küçük çocuk , burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Ailenin tek çocuğu olduğu öğrenilen Ata Deniz Çakır'ın cansız bedeni morga kaldırılırken olayın kaza mı yoksa kasti yapılan bir şey mi olduğu konusunda soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç