Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2023

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki sonuçlar ne zaman?

KPSS 28 Mayıs 2023 12:49 0
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2023

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları bekleniyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS puanı ile mülakatsız olarak 2 bin 431 personel alımı için geçen ay duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyurudan sonra başvuru sonuçları merak ediliyor. 

DERYA YANIK AÇIKLAMA YAPTI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı son açıklamada, “Müracaatları aldık. KPSS puan üstünlüğüne göre atamaları yapılacak. Unvanlar belli kadrolar belli. Sadece KPSS puan üstünlüğüne göre alacağımızı ifade etmiştik. Ataması önümüzdeki günler yapılır. Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünde ise bizim özellikle kuruluşlarımızdaki bakım personellerimizin yoğun olarak etkilendiği bir nokta. Arkadaşlarımız şu anda kaç personelimiz nasıl bir çerçeve oluşturacağız bunların çalışmalarını yaptılar. Biz bakanlık olarak dezavantajlı gruplara bakım hizmeti veriyoruz. Dolayısıyla bizim çalışma arkadaşlarımızın mutluluğu yaptığımız hizmetin kalitesine doğrudan yansıyacak bir etkiye sebep oluyor. O yüzden arkadaşlarımızın hiçbir hakkının ihlali olmaması onlardan daha çok bizim istediğimiz bir şey. Ek protokolle eksiği tamamlayacağız hiç merak etmesinler şu anda teknik kısımları bitti" ifadelerini kullanmıştı.

SONUÇLAR BEKLENİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Mülaklatsız KPSS puan sıralamasına göre yapılacak personel atamasında sonuçlar gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç