Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuru sonuçları, KPSS taban puanları açıklandı mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuru sonuçları, KPSS taban puanları açıklandı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 13 Mart 2024 0
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuru sonuçları, KPSS taban puanları açıklandı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli 4/b personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanları ne olacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca geçen ay yayınlanan duyuruda, Türkiye geneli farklı kadrolarda çalıştırmak üzere sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verilmişti. Toplamda 8 bin 4B'li personel alımı için duyuru sonrası başvurular alınmış ve 11 Mart tarihinde başvurular sona ermişti.

Başvuruların sona ermesinden sonra adaylar, sonuçların açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı. Peki Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8000 personel alımı KPSS taban puanları kaç olur?

ALIM YAPILAN KADROLAR?

Personel alımı yapılan kadrolar şu şekildeydi:

Mühendis, Mimar, Şehir plancısı, Tekniker, Büro personeli, Güvenlik görevlisi, Temizlik personeli, Şoför , ASDEP, Sosyal çalışmacı, Psikolog, Çocuk gelişimcisi, Öğretmen, Fizyoterapist, Hemşire, Diğer sağlık personeli, Avukat, Yurt yönetim personeli, Çocuk bakıcısı, Destek personeli, Engelli bakıcısı, Yaşlı bakıcısı, Aşçı, Aşçı yardımcısı.

MÜLAKAT OLACAK MI?

Hayır. Söz konusu personel alımı KPSS puanı ile olacak ve yüksek puanlı adayların ataması yapılacak. Atama sonrası herhangi bir mülakat olmayacak.

SONUÇLAR VE KPSS TABAN PUANLARI

Son yapılan alımın sonuçları 1 hafta içinde açıklanmıştı. Buna göre bakılacak olursa 8 bin personel alımı sonuçlarının 22 Mart tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Sonuçlar ve KPSS taban puanları belil olduğunda takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Siz de haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç