Aile destek Programı Şubat ödeme tarihi belli oldu: Zam geldi mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile destek Programı Şubat ödeme tarihi belli oldu: Zam geldi mi?

Aile destek programı Şubat ayı ödeme tarihi belli oldu. Peki destek ödemesine zam geldi mi? İşte gelen yeni açıklama.

Sosyal Yardımlar 5 Şubat 2024 0
Aile destek Programı Şubat ödeme tarihi belli oldu: Zam geldi mi?

Son dakika haberler... Aile destek programı Şubat ayı ödeme tarihi belli oldu. Peki zam geldi mi?

Türkiye Aile Destek Programı için son dakika açıklaması geldi. E Devlet kapısı üzerinden yapılan açıklamada aile destek programı Ocak ayı ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihe yer verildi. Peki aile destek programı ödemesi ne zaman yatacak? Ocak ayı ödemesi kaç Şubat'ta hesaplara yatırılacak? Ödemelere ne kadar zam geldi? Zam geldimi? İşte gelen son dakika bilgileri.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NEDİR?

Aile destek programı ödemesi, dar gelirli ailelere aylık olarak verilen ödemenin adıdır. Eve giren maaşın belirli bir seviyenin altında olması durumunda aileye aylık verilen sosyal yardım ödemesi ile ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi sağlanmaktadır. Söz konusu yardıma başvurular internet üzerinden devam ederken 1 milyondan fazla vatandaş, söz konusu ödemeyi alıyor. Siz de yardım almak istiyorsanız e devlet sosyal yardım başvuru hizmeti kısmından müracaatınızı yapın.

ŞUBAT AYI ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU

Şubat ayı ödeme tarihi belli oldu. E devlet kapısı üzerinden yayınlanan açıklamada aile destek programı Ocak ayı ödemelerinin 9 Şubat tarihinde hesaplara yatırılacağı bildirildi.

Henüz zam açıklaması gelmedi. 9 Şubat tarihinde hesaplara yatacak para ile zam gelip gelmediği belli olacak. Sizce ödeme ne kadar olmalı? Kaç TL zam gelmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Zam geldiğinde takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç