Aile destek programı sosyal yardım ödemesi hesaplara yatıyor: Peki ne zaman, zam ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile destek programı sosyal yardım ödemesi hesaplara yatıyor: Peki ne zaman, zam ne kadar?

Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak? Destek ödemesi ne kadar olarak hesaplara yatırılacak? İşte bilgiler.

Finans Magazin 14 Ağu 2023 13:08 0
Aile destek programı sosyal yardım ödemesi hesaplara yatıyor: Peki ne zaman, zam ne kadar?

Aile destek ödemesi hesaplara yatıyor.

Son dakika haberi geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada aile destek programı ödemelerinin saatler sonra hesaplara yatırılacağına yer verildi. Peki aile destek ödemesi ne zaman hesaplara yatırılacak? Destek ödemesi ne zaman bitecek? Ödemelere zam gelecek mi? İşte gelen son dakika bilgileri.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son açıklamada aile destek ödemesinin ne zaman hesaplara yatırılacağını söyledi. Bakna Göktaş açıklamasında, "Türkiye Aile Destek Programı’nın uzatıldığı müjdesini Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan geçtiğimiz ay vermişti. Hazırlanan takvime göre ilgili ödemeler Ağustos ayının 15’inde hesaplara aktarılmaya başlanacak" ifadelerini kullandı.

ÖDEMELER HESAPLARA YATIYOR

Bakan Göktaş yaptığı açıklamada 15 Ağustos tarihinde paraların hesaplara yatırılacağını söyledi.

ZAM GELECEK Mİ?

Peki Aile Destek Programı ücretine ne kadar zam gelecek? Zam açıklaması ne zaman gelecek? 1250 TL'lik destek ödemesi ne kadar olacak? Bu sorulara henüz cevap gelmedi. Ancak ödemelerin sene sonuna kadar bu şekilde devam etmesi bekleniyor. Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

VATANDAŞLIK MAAŞI GELİYOR

Bakan Göktaş dün yaptığı açıklamada Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı uygulamasının başlayacağına yer verildi. Destek ödemesi başvurusu başladığında haberdar olmak için uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç