Aile Destek Programı Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? İşte Aile Destek Paketi Başvuru e devlet
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile Destek Programı Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? İşte Aile Destek Paketi Başvuru e devlet

Aile Destek Programı son başvuru tarihi nedir? Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru bilgileri.

Haberler 2 Ağu 2022 08:23 1
Aile Destek Programı Son Başvuru Tarihi Ne Zaman? İşte Aile Destek Paketi Başvuru e devlet

Aile destek programı son başvuru tarihi.

Dar gelirlilere yönelik başlatılan sosyal yardım uygulaması olan Aile Destek Programına başvurular devam ediyor. Başvurular devam ederken vatandaşların en çok merak ettiği konu so başvuru tarihinin ne zaman olduğu konusu oldu. Vatandaşlar internet üzerinden Aile Destek Programı son başvuru tarihi ne zaman? Başvurular ne zamana kadar alınacak sorulaırnın cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda Aile Destek PRogramı hakkınd son bilgilere yer verdik.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI

Aile destek programında başvuru şartlarına baktığımızda TC vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin olmaması gerekmektedir.

Gelir şartına göre ödenecek para miktarı ise şu şekilde:

Eve giren paranın evdeki kişi sayısına bölününce sonuç 450 TL ve altı ise o kişiye 600 Türk Lirası destek ödemesi 12 ay boyunca yapılacak.

Eve giren paranın evdeki kişi sayısına bölününce sonuç 450 TL üzeri ve 911,15 TL ve altı ise o kişiye 550 Türk Lirası destek ödemesi 12 ay boyunca yapılacak.

Eve giren paranın evdeki kişi sayısına bölününce sonuç 911,15 TL üzeri ve  1372,30 TL ve altı ise o kişiye 500 Türk Lirası destek ödemesi 12 ay boyunca yapılacak.

Eve giren paranın evdeki kişi sayısına bölününce sonuç 1372,30 TL üzeri ve  1833,45 TL’den az ise o kişiye 450 Türk Lirası destek ödemesi 12 ay boyunca yapılacak.

Gelir şartı evdeki kişi sayısına göre hesaplanır. Eve giren toplam paranın toplam kişiye bölünmesi sonucu yukarıdaki hesaplama yapılır. Diyelim ki bir asgari ücretlinin evinde 4 kişi yaşıyor. Burada kişi başı gelir 1375 lira olacağı için bu kişi destek alabilecek.

BAŞVURU

Aile destek programına başvurular e devlet kapısı üzerinden devam ediyor. Başvuru yapmak isteyenlerin e devlet uygulamasını indirmesi gerekmektredir. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra arama kısmına sosyal yardım başvuru hizmeti yazarak başvuru sayfasına gidebilirsiniz.

Son başvuru tarihi hakkında da herhangi bir bilgi verilmedi. Başvurular hala devam ediyor. Başvuru son günü hakkında açıklama geldiğinde , başvuru sürecinden haberdar olmak iççin finans7.com uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin.

RET ALANLAR, SÜREÇ DEVAM EDİYOR DİYENLER NE OLACAK?

Ret alanlar yeniden başvuru yapabilecek. Süreç devam ediyor diyenlerin ise beklemesi gerekmektedir. Sreç devam ediyor diyenler, il veya ilçede bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek başvurusu hakkında bilgi alabilir. Çünkü başvurular SYDV'lerde değerlendiriliyor. SYDV adresleri ve telefon numaraları için TIKLAYIN

AİLE DESTEK PROGRAMINDAN, YENİ BAŞVURULARDAN, DESTEKLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
25 gun oldu daha sonuclanmadi yaa