Aile Destek Programı Paraları Yatmaya Başladı: Süreç Devam Ediyor İçin Açıklama Geldi e Devlet
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile Destek Programı Paraları Yatmaya Başladı: Süreç Devam Ediyor İçin Açıklama Geldi e Devlet

Son dakika haberi: Aile Destek Paketi hakkında son dakika açıklaması geldi. Paralar hesaplara yatmaya başladı. İşte süreç devam ediyor yazanlar için de gelen açıklama.

Haberler 11 Tem 2022 13:11 56
Aile Destek Programı Paraları Yatmaya Başladı: Süreç Devam Ediyor İçin Açıklama Geldi e Devlet

Aile Destek Paketi hakkında son dakika açıklaması.

Aile destek paketi başvuru sonuçları hakkında son dakika açıklaması. Haziran ayının son günlerinde başvurusu başlayan ve hala devam eden süreçte dar gelirli vatandaşlara deste ködemesi yapılacağı öğrenildi. Söz konusu ödemeler için kısa sürede 100 binden fazla kişi başvuru yaptı. Rekor sayıda başvurudan sonra vatandaşlar, paranın ne zaman hesaplara yatacağını araştırmaya başladı.

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Başvurular hakkında yayımlanan duyuru şu şekilde:

İLK SONUÇLAR GELDİ

Destek programına başvuru yapan vatandaşlardan bazılarının sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçların ilk ödemelerinin de ne zaman yapılacağı duyuruldu. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yayımlanan açıklamada "İlk ödemeler Kurban Bayramı'nda hesaplara yatacak" dendi. Edinilen bilgilere göre ödemelerin bugünden itibaren hesaplara geçmeye başladığı öğrenildi. 

NASIL KONTROL EDEBİLİRİM?

Söz konusu ödemeler hesaplara geçmeye başladı. Bunu kontrol etmek için öncelikle aşağıdaki linkten e Devlet kapısıa gitmeniz ve sonuç sürecinde ne aşamada olduğunuzu öğrenmelisiniz. 

Linke tıklayarak açılan sayfada KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA kısmına tıklayın Daha sonra kimlik numaranız ve e devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda başvuru durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Sonucu olumlu olanların paraları hesaplarına yatmaya başladı. Sonucu olumlu olanlar, başvuru sırasında verdiği ibanın hesabını kontrol ederek paranın yatıp yatmadığını öğrenebilir. İban vermeyenler ise 18 Temmuz 2022 günü PTT'ler işe başladığında PTT'ye giderek parasını sorabilir, yatmışsa parasını alabilir.

Henüz parası yatmayanlar ise bekleyecekler. İl il paralar yatırılıyor. Bu nedenle paralar biraz geç yatırılabilir. Siz hangi şehirden paranın yatırılmasını bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından şehrinizi ve paranın yatıp yatmadığını yazın.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR YAZANLAR BAYRAMDAN SONRAYI BEKLEYİN

Süreç devam ediyor yazanlar , "Sosyal Yardım Başvurunuz, resmi ikametgahınızın bulunduğu (Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nde kayıtlı son güncel ikametgahınızın bulunduğu) İl/İlçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına değerlendirilmek üzere iletilmiştir." yazanlar ise bekleyecekler. Kurban Bayramı'ndan sonra sonuçları belli olacak.

Sonuçları belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

FİNANS7.COM  | ANKARA

Yorumlar (56)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
3 aydan fazladır süreç devam ediyor diyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İzmir iki ay oldu hala sureç devam ediyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
3 ay oldu hala devam ediyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
2 ay oldu hala süreç devam ediyo
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Adana 19.07.2022 tarihinde yaptığım başvuru süreç devam ediyor.