Aile destek programı Ocak ödemesi ne zaman yatacak? Zamlı mı olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile destek programı Ocak ödemesi ne zaman yatacak? Zamlı mı olacak?

Şubat ayı aile destek programı ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak? Zamlı mı yatacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

Haberler 29 Ocak 2023 14:13 0
Aile destek programı Ocak ödemesi ne zaman yatacak? Zamlı mı olacak?

Aile destek programı Ocak ayı ödemeleri kaç Şubat'ta yatacak?

Aile destek programı ödemeleri devam ediyor. Bu sene Haziran ayına kadar söz konusu destek ödemeleri hesaplara yatacak. Hesaplara yatacak ödemelere zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peki aile destek programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Ödemeler zamlı mı zamsız mı olacak?

AİLE DESTEK PROGRAMI SEÇİME KADAR

Aile Destek programı , geçen sene Temmuz ayında geldi ve vatandaşlara 1 sene boyunca ödeme yapılacağına yer verildi. Destek ödemesinin açıklanmasının ardından milyonlarca kişi başvuru yaptı. Başvurusu kabul edilenlere aylık ödemeler yapılmaya başlandı. Her ay yapılan ödemeler için yeni dönem geldi.

GEÇEN AY ERKEN YATTI

Aralık ayı destek ödemelerinin Ocak ayı başında yatması bekleniyordu. Ancak yılbaşı nedeniyle hükümet, bu paraları Aralık ayının sonunda hesaplara yatırdı ve ödemeler erken yapılmış oldu.

ZAM GELECEK Mİ?

Asgari ücrete zam gelmesi ile birlikte destek ödemesine de zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Ancak bu ödemeler sabit ödeme olduğu için herhangi bir zam gelmesi beklenmiyor. Ödemdeler, önceki aylarda yapıldığı miktarda yapılması bekleniyor. Peki sizce destek ödemesi zamlı mı olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN?

Aile destek programı Ocak ayı ödemelerinin 6-7 Şubat tarihlerinde hesaplara yatırılması bekleniyor. Siz hangi ilde ödeme bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç