Aile Destek Programı Duyurusu Geldi: Paralar Hesaplara Yatıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile Destek Programı Duyurusu Geldi: Paralar Hesaplara Yatıyor

Son dakika haberi: Aile Destek Paketi sonuçları , para ödeme ve yeniden başvuru ile süreç devam ediyor hakkında bilgiler geldi.

Son Dakika 16 Tem 2022 22:50 33
Aile Destek Programı Duyurusu Geldi: Paralar Hesaplara Yatıyor

Aile Destek Paketi paraları ve sonuçları hakkında son dakika açıklaması.

Bayram sona erdi. Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından kamu 18 Temmuz günü işbaşı yapıyor. 18 Temmuz Pazartesi günü kamuda işbaşı olması ile birlikte bekleyen konular da bir bir çözüme kavuşturulacak. 

Bu kapsamda en çok beklenen durum aile destek paketi ödemeleri oldu. Aile Destek Programına başvuru yapan on binlerce kişi, sonuçların açıklanmasını, sonuçları açıklananlar ise paraların ne zaman yatacağını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak edindiğimiz bilgileri anbean takipçilerimizle paylaşıyoruz. Bu haberimizde Aile Destek Paketi hakkında edindiğimiz son bilgileri paylaştık.

RET ALANLARA YENİDEN BAŞVURU İMKANI

Aile Destek Programına başvuru yapan ve ret cevabı alanların yeniden başvuru yapabileceği bildirildi. Bunun için E Devlet kapısında daha önce başvuru yaptığınız yerden başvurunuzu yapabileceksiniz.

BAŞVURUSU KABUL EDİLİP PARASI YATMAYANLAR

Başvurusu kabul edilen , ancak parası bayramdan önce yatmayan vatandaşlar için bayram sonrası işaret edildi. 18 Temmuz tarihinden itibaren paralar hesaplara yatmaya başlayacak. Başvuru sırasında İBAN vermeyen vatandaşların ise PTT'ye müracaat ederek parasının yatıp yatmadığını kontrol etmesi gerekecektir.

Bazı illerde paranın yattığı, bazı iller için ise paranın yatmadığı ifade ediliyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından şehrinizi ve paranın yatıp yatmadığını yazabilirsiniz.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR YAZANLAR NE OLACAK?

Süreç devam ediyor yazanlar da bu haftayı bekleyecek. 18 Temmuz'dan itibaren değerlendirme sonuçları belli olacak ve sisteme yansıtılacak. Başvurusu kabul edilenlere, verdikleri İBAN'a ya da PTT üzerinden paraları hesaba yatırılacak. 

KRİTİK TARİH geliyor

Süreç devam ediyor ve başvurusu kabul edilenler için kritik tarih 18 Temmuz ve sonrası. Bu tarihle birlikte paralar kademeli şekilde hesaplara yatırılacak. Süreç devam ediyor diyenler için de sonuçlar kademeli şekilde il il açıklanacak. Siz hangi ilden sonuç bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

AİLE DESTEK PAKETİ HAKKINDA BİLGİLERDEN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ FİNANS7.COM'U TAKİPTE KALIN. AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

FİNANS7.COM  | ANKARA

Yorumlar (33)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Siirte yatmadı kabul edildi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Konya yatmadı süreç devam ediyor diyo
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tokat
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mardin Dargeçit yatmadi bayramdan önce hala süreç devam ediyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mardin Dargeçit