Aile Destek Programı Başvuru Sonuçları Açıklanacağı Tarih
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile Destek Programı Başvuru Sonuçları Açıklanacağı Tarih

Kabine sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Destek Programı sonuçları hakkında konuştu.

Bankalar 27 Haz 2022 22:23 7
Aile Destek Programı Başvuru Sonuçları Açıklanacağı Tarih

Son dakika : Aile destek programı başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı bugün yapıldı. Saat 15.00'da başlayan toplantı 19.00'da sona erdi. 4 saat süren toplantıdan sonra kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete sesleniş konuşması yaptı. Erdoğan konuşmasında sosyal desteklere değindi. 

AİLE DESTEK PAKETİ AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız düzenli ve süreli yardım programlarından faydalanan tüm aileleri ziyaret ederek insanlarımızı dinleyecek, ihtiyaç tespiti yapacaktır. 15 milyar liralık ilave bütçeye sahip, 12 ay süreyle devam edecek olan aile destek programının ilk ödemesini Temmuz ayında yapıyoruz. Tip 1 diabet hastası evlatlarımızla ilgili müjdemiz var. Bu teşhisle insülün tedavisi gören çocuklarımızdan 11 bin 500 kişiye sürekli glikoz cihazı veya ikame cihaz temin edeceğiz. Yaşlı ve engelli bakım projelerini milli programa dönüştüreceğiz. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliğinden kişisel bakımlarına kadar tüm zaruri ihtiyaçlarını karşılayacağız."

İLK ÖDEME BAYRAMDAN ÖNCE

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Aile Destek Programı ödemesi ilki Temmuz ayında yapılacak." dedi. Erdoğan daha önce yaptığı açıklamada ilk ödemenin bayramdan önce yapılacağını söylemişti. Buna göre başvuru yapanların sonuçlarının 4-7 Temmuz'da açıklanması ve paraların başvuru sırasında verilen hesaba yatırılması bekleniyor.  Ödemeler her ay vatandaşların hesaplarına yatacak. 12 ay boyunca ödemeler devam edecek.

Sonuçlar açıklandığında sonuç sorgulama ekranından bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURU SAYFASI

Aile destek paketi başvuru detayları, adım adım başvuru anlatımı için TIKLAYIN

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benim hesabım olmadığı için IBAN yazmadım, ptt ye yatar mı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben Zehra Sezgin Benim de eşimin de ikinci evliliği Benim eşim kredi çekip tedavi gördüm Benim evim kira su elektrik gelmiş veremiyorum 3 ay Kiram gelmiş Allah için yardım istiyorum dolap Çamaşır makinem yok Allah verenden de Vesile olandan da bu mesajımı okuyup destek olandan razı olsun amin Ellerinizden öperim Allah sizi yormasın Amin😢
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tayyip Cumhur mu diyorlar Cumhurbaşkanı Tayyip mi dediler Sayın cumhurbaşkanına ben Zehra Sezgin Sayın cumhurbaşkanımıza Çok teşekkür ederim Ellerinden öperim Allah hiçbir zaman ona ağrı Hiçbir kaza bela göstermesin Bizim babamızın ailemizin yapmadığını bize Sayın başkanımız yapıyor ellerinden öperim teşekkür ederim Allah razı olsun Allah daha daima yüceltsin Amin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tam olarak nerden nasl yapılıyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Aralardaki boşlukları sildiģinizde sorun çözülüyor ilk bnde de sığmamıştı