Aile Destek Paketi Başvuru Sonuç Sorgulama Linki: Süreç Devam Ediyor, Başvurunuz Kabul Edilmiştir Ne Demek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile Destek Paketi Başvuru Sonuç Sorgulama Linki: Süreç Devam Ediyor, Başvurunuz Kabul Edilmiştir Ne Demek?

Aile Destek Programı başvuru sonucu ekranı, süreç devam ediyor ve başvurunuz kabul edilmiştir yazılarının anlamları yazımızda.

Son Dakika 24 Tem 2022 12:15 6
Aile Destek Paketi Başvuru Sonuç Sorgulama Linki: Süreç Devam Ediyor, Başvurunuz Kabul Edilmiştir Ne Demek?

Aile destek programı başvurunuz kabul edilmiştir, süreç devam ediyor ne demek?

Aile Destek Programı hakkında son dakika açıklaması geldi ve sonuçların açıklanmaya başladığına yer verildi. Öte yandan Bakan Derya Yanık, paraların 29 Temmuz 2022 Cuma tarihinden itibaren hesaplara yatırılacağını söyledi.

KİMLERE VERİLECEK?

Söz konusu destek , dar gelirli vatandaşlara verilecek. Bir eve giren paranın , aynı yerde ikamet eden kişllerin sayısına bölümü 1833,45 TL’den azsa bu kişilere yardım verilecek. Diyelim ki 3500 lira alan bir emekli , evde 2 kişi yaşıyor. Bu kişiye ödeme yapılır çünkü kişi başı gelir 1750 lira.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bu linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA yazan kısımdan giriş yaparak sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

ÖDEMELER

Açıklama yapan Bakan Derya Yanık, ödemelerin gelecek Cuma günü hesaplara yatırılacağını söyleyerek, "Ayrıca Temmuz'da başvuru yapan vatandaşlarımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'nca hak sahipliklerinin onaylanması halinde, bu onayı takip eden ilk ödemede başvurdukları ay dahil olmak üzere destek ödemesi alacaklardır. Ödemeler bu cuma başlıyor. Haydi e-Devlet'e" dedi.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR NE DEMEK?

Aile Destek Programında süreç devam ediyor yazan vatandaşların beklemesi gerekmektedir. Başvuru ekranında, "Süreç devam ediyor(SYD Vakıf değerlendirme sürecinde). Sosyal Yardım Başvurunuz, resmi ikametgahınızın bulunduğu (Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nde kayıtlı son güncel ikametgahınızın bulunduğu) İl/İlçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına değerlendirilmek üzere iletilmiştir." yazan vatandaşların başvuru sonuçlarının 29 Temmuz'a kadar açıklanması bekleniyor. 

BAŞVURUNUZ KABUL EDİLDİ NE DEMEK?

Sonuç ekranında "Başvurunuz kabul edilmiştir. Sosyal Yardım Başvurunuz, resmi ikametgahınızın bulunduğu (Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nde kayıtlı son güncel ikametgahınızın bulunduğu) İl/İlçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'nce tarafından uygun görülmüştür." yazan vatandaşların ise ödemeleri onaylandı. Bu kişilere 1 sene boyunca gelir durumlarına göre ayda 450 lira ile 600 lira arasında ödeme yapılacak. 

Paralar yattığında, süreç devam ediyor sonuçları açıklandığında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Altıncı ayın otuzunda başvurdum aile desdek programına yirmi beş gün oldu Kabul edileli ama haya bişey yok üstelik yetkili yerlerde başvurum gözükmüyor bile
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benimki de 7.7.2022 başvurum kabul edildi yazıyor halla yardımdan faydanlanamiyorum ndenki acaba yaptığım tüm yardımlarda kabul olmuyor ne yapmalıyım fikir ve yardımcı olurmusunuz sizden rica ediyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Basvurun kabul edildi ve devam ediyor yazıyor ne anlama geliyor acaba
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benim sosyal yardım başvurum kabul edildi para neden yatmıyor biri yardımcı olurmu bana
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benim sosyal başvurun kabul edildi ama para yatmıyor neden acaba