Aile Destek Ödemeleri Neden Yatmadı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile Destek Ödemeleri Neden Yatmadı?

Aile destek programı ödemeleri hesaplara yattı mı? Neden paralar hesaplara yatmadı? Ödemeler ne zaman yapılacak?

Haberler 4 Ekim 2022 11:52 1
Aile Destek Ödemeleri Neden Yatmadı?

Aile destek ödemeleri neden yatmadı?

Aile DEstek progrmaı Ekim ayı ödemeleri için geri sayımda son günlere girildi. İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak destek ödemesi ile ilgili son açıklamalara baktığımızda zam geldiği görülürken Ekim ayı paralarının zamlı yatmayacağı , ilk açıklandığı zamanki gibi 450 lira ile 600 lira aralığında hesaplara yatacağı öğrenildi. 

DESTEK MİKTARI ARTTI: ŞARTLAR ESNETİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 milyar lira olarak açıklanan desteğin bütçesinin 40 milyar liraya çıkarıldığını ve şartların esnetileceğini söyledi.

ZAMLI ÖDEMELER NE ZAMAN?

Aile destek programı Ekim ayı ödemelerinde paralar zamsız hesaplara yatacak. 450 ile 600 lira aralığında bu ay yatacak paralar, son zamsız ödeme olacak. Aile ve Sosyal Hizmelter Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada zamlı ödemelerin, yani 850 lira ile 1250 lira aralığındaki ödemelerin Kasım ayında hesaplara yatacağına yer verildi.

PARALAR NEDEN YATMADI

Aile destek programı ödemeleri henüz hesaplara yatmadı. Bakanlıktan bu konuda bir açıklama yapılmadı. Eylül ayınının 7'sinde paralar hesaplara yatmıştı. Bu ay da aile destek ödemelerinin 7 Ekim 'de hesaplara yatması bekleniyor. Siz hangi ilden ödeme bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmı9ndan yaşadığınız şehri ve paranın yatıp yatmadığını yazarak diğer vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Ödeme tarihi netleşince takipçilerimize haber vereceğiz. Bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benim e devletinde 1300 gözüküyor fakat pttye gittiğimde ise baska bankadan çekmiş gozukuyomusum.pttdekiler oyle soyluyo.çok şaşkınım.parayi hicbirsekikde çekmedim ptt kartında 0 gözüküyor.arkadaşlarıma yattı bana neden yatmadı ihtiyacım varken hala şaşkınım.saka gibi para var ama yok hesabimda ilginc