Ahmet Kural Kaza Geçirdi: Dişi Düştü , Kalçası Kırıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahmet Kural Kaza Geçirdi: Dişi Düştü , Kalçası Kırıldı

Son dakika haberi: Müjdemi İsterim adlı filmde Ahmet Kural kaza geçirdi. İşte film hakkında son bilgiler.

Kültür Sanat 2 Kasım 2022 09:06 0
Ahmet Kural Kaza Geçirdi: Dişi Düştü , Kalçası Kırıldı

Ahmet Kural'ın dişi düştü kalçası kırıldı.

Ahmet Kural ve Ecem Erkek'in başrollerini paylaştığı, kadrosunda Aksum ile MEhmet Özgür'ün yer aldığı Müjdemi İsterim adlı filmin basın toplantısı yapıldı. Sarıyer'de bir mekanda düzenlenen basın toplantısında film ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ahmet Kural ile Ecem Erkek burada yaptığı açıklamada küfürsüz bir aile komedisi yaptıklarını söyledi ve "Çocukların izleyemeyeceği küfür yok. Gönül rahatlığıyla izlenecek ailece komedisi yaptık" dediler.

VİZYON TARİHİ

Filmin 18 Kasım tarihinde vizyona gireceğini bildiren Ahmet Kural , Ecem Erkek ile kamera karşısında oynamanın bir hayali olduğunu ve bunun gerçekleştiğini söyleyerek, "Ecem'in adını duyduğumuzda çok heyecanlandık, benim zaten hayalimdi onunla bir projede yer almak. Yapımcımız 'Ecem Erkek hakkında ne düşünüyorsun?' deyince 'Lütfen hemen gelsin oynayalim' dedim. Bu filme nasip oldu, çok eğlendik" dedi.

FİLMİN KONUSU

Birbirini tanımayan iki kişinin üzerine atılan cinayet suçlamasından kurtulmak için girdikleri komik ve aksiyon dolu hikayenin beyaz perdeye taşındığı film ile ilgili bilgi veren Ecem Erkek, "Atlamadığımız yer, girmediğimiz cam, kırmadığımız kapı kalmadı. Ahmet'in dişi düştü, kalçasında yırtık oldu. Tüm kadro sevdiğim, oynamaktan keyif alacağım isimlerdi zaten. Ahmet'i bir partner olarak gerçekten beğeniyorum, bu kadar enerjisi düşmeyen bir insan yani. Hepsi sinemada benden daha tecrübeli isimlerdi, onlar benim abilerim" dedi.

AHMET KURAL EVLENİYOR

Avukat  olan nişanlısı Çağla Gizem Çelik'le evlilik tarihlerini açıklamayan Ahmet Kural, "İnşallah en kısa zamanda duyacaksınız. Uğuru kaçmasın diye söylemek istemiyorum. Yakında müjdemi vereceğim" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç