Ahmet Hakan: 'Sokak Röportajları Yasaklansın'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahmet Hakan: 'Sokak Röportajları Yasaklansın'

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan yaptığı son dakika açıklamasında sokak röportajlarının yasaklanmasını istedi.

Haberler 7 Ekim 2022 10:56 3
Ahmet Hakan: 'Sokak Röportajları Yasaklansın'

Ahmet Hakan: Sokak röportajları yasaklansın.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan , bugün köşe yazısında çok konuşulacak ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü meselesini köşesine taşıyan ve ona destek olan iki kişinin Bülent Arınç ile Abdullah Gül olduğunu söyleyen Hakan, tabandan beklenen desteğin gelmediğini iddia etti.

Bu yazısının devamında Ahmet Hakan, sokak röportajlarının yasaklanmasını istedi. Normalde yasakçı zihniyete karşı olduğunu söyleyen, ancak sokak röportajlarının yasaklanmasını isteyen Hakan, sokak röportajlarının halkı kutuplaştırdığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Yokluğunu her geçen gün daha çok aradığımız biricik Latif’imiz de bir zamanlar bu sokak röportajı işini Hürriyet’in birinci sayfasında işte böyle ele almıştı.

Yasaklansın istiyorum bu röportajlar.

Komşuyu komşuya, anayı oğula, amcayı yeğene, dayıyı bütün mahalleye, mahalleyi şehre, şehri ülkeye düşman eden bir fitne odağı sokak röportajları.

Öfke, nefret, kin duyguları ekiliyor tüm topluma bu sözüm ona röportajlarda.

Nasıl edilir, nasıl yapılır bilmiyorum ama ülkemizin esenliği açısından eline mikrofon alanın dayıları birbirine kırdırdığı bu zıpırlığa bir son vermenin vakti geldi de geçiyor."

Sizce yasaklanmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sen yine gereğini yapıp,gerekli yağdanlığını yapmışsın Ahmet Hakan ama milletin haklı tepkisini susturanıyacaksınız.Kendini bilmez andavallar yüzünden pire için yorgan yaktırmıyacağız senin gibi ikdidar yağdanlıklarına...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
kesinlikle yasaklasın millet bir birine düşman oldu ne her mikrofonu alıp sokağa çıkıyor kimsenin bir birine saygısı kalmadı artık
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yasaklansın katılıyorum.