Ahmet Hakan AK Parti'yi Uyardı: Bu Hamle Oyunuzu 1-2 Puan Düşürür
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahmet Hakan AK Parti'yi Uyardı: Bu Hamle Oyunuzu 1-2 Puan Düşürür

Ahmet Hakan'dan son dakika açıklaması geldi. Hakan yazısında AK Parti'yi bir konuda uyardı.

Siyaset 20 Ekim 2022 09:40 0
Ahmet Hakan AK Parti'yi Uyardı: Bu Hamle Oyunuzu 1-2 Puan Düşürür

Ahmet Hakan yazdı: Bu karar, AK Parti'nin oy oranını düşürür.

Hürriyet Gazetesi Yazarı ve Genel Yayın Yönetmeni olan Ahmet Hakan bir son dakika açıklamasında bulundu. Bugünkü köşe yazısında RTÜK'ün verdiği cezalara değinen Ahmet Hakan, Tele1'e verilen son cezalara tepki gösterdi ve cezaların sürmesi durumunda olabilecekleri aktardı. 

RTÜK'ün son kararları TELE!'e yönelik oldu ve art arda cezalar yağdırıldı. Cezaların ardından Ahmet Hakan bugün bir yazı yazdı. Hakan yazısında TELE1'i Ayarsız yayın yapan kuruluş olarak nitelendirdi ve buraya kesilen cezaların AK Parti'ye oy kaybettirdiğini söyledi. 

BİR CEZA DAHA ALIRSA FİŞİ ÇEKİLECEK

Ahmet Hakan kaleme aldığ yazısında Tele1'e Şubat ayına kadar bir ceza daha kesilmesi durumunda fişinin çekilebileceğini söyledi ve Tele1'in fişinin çekilmesinin AK Parti'ye en az 1-2 puan oy kaybettireceğini söyledi. 

Tele1 gibi yayınların AK Parti'ye oy kaybettirmediğini, aksine olumlu katkı sağladığını iddia eden Ahmet Hakan, kanalın fişinin çekilmesinin olumsuz etki yapacağını ve oy kaybettireceğini söyledi. Ahmet Hakan, "AK Parti’ye oy kaybettirmiyorlar. Tam tersine AK Parti’nin oylarını olumlu yönde etkiliyorlar. İktidar olaya hiç bu açıdan bakıyor mu acaba?" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç