Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve Milletvekilliğinden İstifa Etti: İşte Nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve Milletvekilliğinden İstifa Etti: İşte Nedeni

Son dakika haberi: Ahmet Eşref Fakıbaba yaptığı son dakika açıklamasında hem AK Parti'den hem milletvekilliğinden istifa ettiğini söyledi.

Siyaset 20 Ekim 2022 11:35 0
Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve Milletvekilliğinden İstifa Etti: İşte Nedeni

Son dakika : AK PArti'de bir vekil istifa etti. İşte nedeni.

AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba bir son dakika açıklamasında bulundu ve AK Parti'den istifa ettiğini söyledi. Fakıbaba yaptığı açıklamada, "AK Parti üyeliği ve milletvekilliğinden istifamla ilgili açıklamamı milletime saygılarımla arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yapan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa açıklaması şu şekilde:

2003'te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren büyün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum.

Bu 20 yıl ierisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundna böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.

AK Parti üyeliğindne ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğindne de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."

AHMET EŞRED FAKIBABA KİMDİR?

TBMM sayfasındaki özgeçmişi şu şekilde:

Şanlıurfa / Birecik - 1951, Ali, Rızkiye.

Tıp Doktoru, Genel Cerrahi Uzmanı; Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

Taksim İlk Yardım Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde ihtisas yaptı. Amerika'da Texas Eyaleti Arlington Hastanesinde gözlemci olarak bulundu. Iğdır ve Birecik Devlet hastanelerinde ve Şanlıurfa SSK Hastanesinde Başhekimlik yaptı. 2 dönem Şanlıurfa Belediye Başkanlığı görevinde bulundu.

25 ve 26. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi olarak görev aldı. 65. Hükûmette Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yaptı.
Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Fakıbaba, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç