Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım Halka Arz Oluyor: 1 Lot Kaç TL? Talep Toplama Ne Zaman #AHLGD
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım Halka Arz Oluyor: 1 Lot Kaç TL? Talep Toplama Ne Zaman #AHLGD

Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım şirketi halka arz olacak. Peki talep toplama ne zaman 1 lot fiyatı kaç TL?

Borsa 9 Ara 2022 12:05 1
Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım Halka Arz Oluyor: 1 Lot Kaç TL? Talep Toplama Ne Zaman #AHLGD

Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. halka arz oluyor.

Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım'ın SPK başvurusu onaylandı ve Sermaye Piyasası Kurulu , Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım'ın halka arz edileceğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım'ın halka arzına ilişkin bilgilere ve detaylara yer verdik.

Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım ile ilgili Sermaye Piyasası Kurulu'ndan yapılan açıklamada şirketin mevcut sermayesinin 168 milyon 500 bin lira olduğu, 39 milyon 500 bin liralık yeni bedelli sermaye ile toplam sermayenin 208 milyon liraya çıkarılacağına , mevcut pay satışı ise 13 milyon 250 bin lira olduğuna yer verildi. 

Mevcut pay satışı ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Mevcut ortak Ahlatcı Holding A.Ş.’ye ait 13.250.000 TL nominal değerli paylar da halka arz edilecektir"

1 LOT KAÇ TL OLACAK?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım tarafından yapılan açıklamada 1 lot fiyatı ile ilgili, "1 TL nominal değerli paylar 66 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Hisse hakkında yapılan açıklamada, "Ahlatcı Holding, Türkiye'nin 14 farklı ilinde 253 ayrı noktaya verdiği hizmetle ülke genelinde doğal gaz dağıtımı konusunda %23'lük bir pay ile sektörünün en önemli oyuncularından biridir" denildi. Hisse, #AHLGD kodu ile işlem görecek.

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Halka arz sonrası talep toplamanın ne zaman olacağı henüz belli oldu. İşte detayları:

AHLATÇI DOĞALGAZ

Hisse Kodu: #AHLGD
Fiyat:66
Tarih: 13-14-15 Aralık
Dağıtım :Oransal
Lot sayısı :52.750.000 lot
Arz büyüklüğü : 3.481.500.000 TL

 Hisse talep toplama başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 borsa, hisse, emtia, döviz ve diğer yatırım araçları hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Finans7.com sadece bilgilendirme yapar. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları, uzmanları ve aracı kurumlar ile portföy yönetim şirketleri tarafından verilir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
EEYU