Ahlam Albashir'in Giydiği Tişört Hakkında Çarpıcı Detay (New York Ne Demek, Hangi Ülkede Nerede?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahlam Albashir'in Giydiği Tişört Hakkında Çarpıcı Detay (New York Ne Demek, Hangi Ülkede Nerede?)

İstiklal'de düzenlenen hain saldırıyı yapan teröristin üzerindeki tişörtün bir benzeri 2005 'te de kullanılmış.

Haberler 14 Kasım 2022 16:03 0
Ahlam Albashir'in Giydiği Tişört Hakkında Çarpıcı Detay (New York Ne Demek, Hangi Ülkede Nerede?)

İngiliz medyasındna New York yazılı tişört giyen kadın terörist hakkında çarpıcı yorum.

Önceki gün İstiklal Caddesi'nde alçak bir saldırı düzenlendi. Bir kadın terörist, sırt çantasındaki bomba ile geldi ve çantayı bırakarak bölgeden kaçtı. Bölgeden kaçan kadın , 1200 güvenlik kamerasının izlenmesi sonrası tespit edildi ve gece düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadının Suriyeli terörist Ahlam Albashir olduğu bildirildi. 

Bir son dakika haberi ise İngiltere'den geldi. Gelen haberde teröristin giydiği kıyafet hakkında çarpıcı bir detay verildi. İngiliz Daily Mirror, teröristin gözaltına alınırken giydiği kapüşonlu mor renkte olan ve üzerinde New York yazan kıyafetine dikkatleri çekti.

Gazete, gözaltına alınan teröristin üzerindeki kıyafetin benzerinin 2005 senesinde Londra'da düzenlenen terörist saldırısında da kullanıldığını söyledi.

Söz konusu haberde kadının, üzerinde New York yazan bir moor kapüşonlu giydiğini söyledi. Söz konusu haberde, "Bu kıyafet 21 Temmuz 2005’te Londra metrosunda bombalı saldırı düzenleme girişiminde bulunan Remzi Muhammed’in giydiği ve üzerinde ‘New York’ yazan siyah sweatshirt’e benziyor” denildi.

NE OLMUŞTU?

2005 senesinde İngiltere'nin başkenti Londra'da metro istasyonunlarına ve sivillere yönelik bombalı saldırı girişimi başarsızlıkla sona ermişti. 

Benzer saldırı aynı sene olmuş ve İngiltere'nin başkenti Londra'da El Kaide'nin üstlendiği saldırıda toplamda 52 kişi hayatını kaybetmiş 784 kişi ise yaralanmıştı.

Dün düzenlenen hain saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. 

NEW YORK NE DEMEK?

Bu tişörtün ortaya çıkması sonucu New York'un nerede olduğu en merak edilen konu oldu. New York, ABD'de bulunan bir şehirdir. Ve yıllardır birçok tişört üzerinde adı yazılmaktadır.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç