Ahbap'tan Üniversite Öğrencilerine Burs: İşte Başvuru 2022 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahbap'tan Üniversite Öğrencilerine Burs: İşte Başvuru 2022 2023

Son dakika haberi: Ahbap , burs başvurusu için son günlere girildi. İşte burs başvuru detayları.

Eğitim 20 Ekim 2022 11:03 0
Ahbap'tan Üniversite Öğrencilerine Burs: İşte Başvuru 2022 2023

Ahbap'tan öğrencilere burs.

Ahbap Derneği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 300 üniversite öğrencisine burs verileceğine yer verildi. Burs almak isteyenlerin 21 Ekim 2022 tarihine kadar başvurusunu internet üzerindne yapması gerektiğine yer verildi. 

9 AY VERİLECEK

Konu ile ilgili yapılan açıklamada burs başivurularının internet üzerinden alındığı, 300 ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisine 9 ay boyunca burs verileceği duyuruldu. Burslarla ilogili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Levent Mah. Krizantem Sok. No: 40 BEŞİKTAŞ/İSTANBUL adresinde mukim Ahbap Derneği (“Ahbap” veya “Dernek”) olarak kişisel verilerinizin korunması konusuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Derneğimiz ile ilişkili tüm gerçek kişilere ait kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) ve bağlı mevzuatına uygun olarak işlenmesine büyük önem atfetmekteyiz.

Öncelikle önemle belirtmek ve hatırlatmak isteriz ki yapmış olduğunuz bu başvuru Ahbap tarafından değerlendirilecek olup, başvuru yapmış olmanız size doğrudan burs sağlanacağı anlamına gelmemektedir.

Derneğimize ait yardım/başvuru portalını kullanmanız ve “AHBAP BURSLARI” kategorisinden “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ BURSU” başvurusu yapmanız dolayısıyla"

BAŞVURU

Burs başvurusu "https://ahbap.org/" adresi üzerinden yapılıyor. Burs başvurusu yapmak için başvuru ekranına tıklayarak giriş yapmanız gerekmektedir. Üyeliğiniz yoksa üyelik oluşturarak başvurunuzu internet üzerinden yapın.

Finans7.com'u takipte kalarak kamu haberlerinden, burs haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç