Ahbap gönüllü başvuru formu: Nasıl yapılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahbap gönüllü başvuru formu: Nasıl yapılır?

Son dakika haberi: Ahbap gönüllü başvurusu nasıl yapılır? Nasıl Ahbap gönüllüsü olunur? İşte son dakika açıklaması.

Yaşam 9 Şubat 2023 19:34 0
Ahbap gönüllü başvuru formu: Nasıl yapılır?

Ahbap Gönüllü başvuru formu.

Son dönemlerde meydana gelen tüm doğal afetlerde , yaşanan sıkıntılarda her zaman en ön safta yer alan Ahbap , Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde de en önde mücadele eden, depremzedelere yardım eden kuruluşlardan oldu. Yüzlerce kişi ile bölgede mücadele eden Ahbap derneğine üye olma ise son günlerde en çok arananlardan oldu. Vatandaşlar, Ahbap'a nasıl üye olacaklarını, nasıl Ahbap gönüllüsü olacaklarını araştırmaya başladı. 

"Ahbap, Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışmaya, paylaşıma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan, bir işbirliği hareketidir" ifadeleri ile derneğin açıklaması yapılırken yapılanlar ise şu şekilde sıralandı: "Yaşama hakkı, nefes alma, yemek, su gibi, canlının hayatını devam ettirebilmesi için gerekli asgari şartların sağlanmasıdır.Yaşam hakkı ise sosyal, kültürel, ekonomik olarak çağdaş olanaklara ulaşabiliyor olmasıdır.Birey, kendinden öncekilerin dünyaya bıraktığı sorunların muhatabı olarak doğuyorsa, dünya kaynaklarına ve insanlığın bilgi hazinesine de ortak olarak doğuyor olmalıdır.Bu nedenlerle, her birey, bedeli toplum tarafından ödenmekte olan sosyal, kültürel, hayati ihtiyaçlardan eşit olarak faydalanmalıdır. Ahbap, bu ihtiyaçlara acil erişim zaruretinde olan kişiler için, toplumsal dinamikleri ve dayanışma değerlerini harekete geçirerek, kısa/orta/uzun vadeli çalışmalar yapmaktadır"

AHBAP BAŞVURU FORMU

Ahbap üyeliği internet üzerinden alınıyor. Üyelik ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ahbap Ortak Değerlerini kabul ederek, Şehir Ağ Çalışma Grubu tarafından belirlenen kriterlere göre Ahbap Platformu’na kabul edilen her gönüllü ‘Ahbap’ olarak adlandırılır.

Bilgilendirme: “Üye” tanımı sadece Ahbap Derneği’nin yasal üyeleri için kullanılacaktır. Ahbap Platformu’ndaki tüm Ahbaplar yasal olarak “Gönüllü” statüsündedir"

"https://ahbap.org/kayit"

Yukarıdaki adres üzerinden Ahbap üyesi olabilirsiniz. Öte yandan Ahbap başvuru formu da bu sayfada. Başvuru formu ile bağış yapabilir ya da bağış talep edebilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç