Afetzede barınma desteği başvuruları başladı: İşte e-devlet barınma desteği başvuru ekranı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Afetzede barınma desteği başvuruları başladı: İşte e-devlet barınma desteği başvuru ekranı

Son dakika: Depremzede barınma desteği başvurusu başladı. İşte başvuru detayları...

Ekonomi 17 Şubat 2023 20:28 0
Afetzede barınma desteği başvuruları başladı: İşte e-devlet barınma desteği başvuru ekranı

Son dakika: Depremzede barınma desteği başvurusu başladı.

AFAD,tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. AFAD tarafından yapılan açıklamada deprem bölgesindeki konutu hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi veya kiracılar için e-Devlet üzerinden Afetzede Barınma Desteği başvurularının alınmaya başladığı duyuruldu. Peki barınma desteği başvurusu nasıl yapılacak? İşte barınma desteği başvurusu.

Afetzede Barınma Desteği Başvurusu Başladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD), Afetzede Barınma Desteği başvurularının e-devlet üzerinden başlatıldığını bildirdi.

AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesindeki konutu hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi veya kiracılar için Afetzede Barınma Desteği başvurularının başladığı bildirildi.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Afetzede barınma desteği başvuruları e-devlet üzerinden alınmaya başladı. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir: İşte adım adım başvuru anlatımı:

Linke tıklayın ardından  E-devlet sistemine T.C. kimlik numarası ve şifreniz ile girdikten sonra AFAD'ın sayfasına yönelendirileksiniz. Daha sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak

Başvurularınızı çıkan ekran üzerinden yapabilir ve aynı zamanda konuyla ilgili merak edilen soruların cevaplarına ise, "https://aydes.gov.tr/vatandasBasvuruSSS" adresi üzerinden erişebilirsiniz.

Afetzede Barınma Desteği Başvurusu İçin TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç