AFAD en az ortaöğretim mezunu personel ve işçi alımı yapıyor: İşte Kariyer Kapısı başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AFAD en az ortaöğretim mezunu personel ve işçi alımı yapıyor: İşte Kariyer Kapısı başvuru 2023

AFAD tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve birçok kadroya personel alımının devam ettiğine yer verildi. İlanın bilgileri yazımızda.

Kamu 25 Şubat 2023 10:36 5
AFAD en az ortaöğretim mezunu personel ve işçi alımı yapıyor: İşte Kariyer Kapısı başvuru 2023

AFAD'a büro memuru, temizlik personeli, şoför, güvenlik görevlisi ve memur alımı.

AFAD tarafından yayınlanan açıklamada kurum bünyesine, farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel ve işçi alımı yapılacağı görüldü. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında başvuruların internet üzerinden devam ettiğine yer verildi. Peki başvuru nasıl yapılacak?

İL AFET VE ACİL DURUM UZMAN YARDIMCISI

İstanbul 4
Ankara 2
Aydın 2
Balıkesir 2
Bursa 2
Denizli 2
İzmir 2
Kocaeli 2
Manisa 2
Sakarya 2
Tekirdağ 2
Antalya 1
Çanakkale 1
Konya 1
Muğla 1
Samsun 1

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.
- ÖSYM tarafından 2021 veya 2022 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP32 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.
- 2023 yılının Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1988 tarihinden sonra doğmuş olmak.)
- Erkek adaylar için giriş sınavı tarihinde askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
- Her türlü coğrafya ve iklim koşulunda görev yapmaya ve her türlü vasıta ile seyahat etmeye elverişli olmak.
- Görevin devamlı olarak yapılmasına engel bir sağlık problemi bulunmamak.
- Süresi içerisinde ve usulüne uygun olarak giriş sınavına başvuruda bulunmuş olmak.  

18 BÜRO PERSONELİ ALIMI

a) Fakülte veya 4 (dört) yıl süreli öğrenim veren yüksekokulların Acil Yardım ve Afet Yönetimi lisans programından veya buna denkliği Yükseköğretim Kurumlarınca kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.
b) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak

4 BÜRO PERSONELİ ALIMI

a) Fakülte veya 4 (dört) yıl süreli öğrenim veren yüksekokulların Maliye, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, İktisat lisans programından veya buna denkliği Yükseköğretim Kurumlarınca kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.
b) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

4 ŞOFÖR ALIMI

a) Ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak.
b) En az CE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (1/1/2016 tarihinden önce ehliyet alanlardan ehliyetini değiştirmeyenler için D sınıfı ehliyet sahibi olmak.)
c) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP94 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.
d) Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya ve her türlü vasıta ile seyahat etmeye elverişli olmak.

25 TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI

a) Ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak.
b) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP94 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak

19 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

a) Özel Güvenlik ve Koruma önlisans programından mezun olmak.
b) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.
c) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı ibareli özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.
ç) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10 uncu maddesinde belirtilen şartlar ile 26/6/2021 tarihli ve 31523 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özel Güvenlik Görevlileri Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen sağlık şartlarına sahip olmak.

BAŞVURU EKRANI

İlana başvurular aşağıdaki linkten yapılıyor.

Kadın erkek adaylar burada >  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Keşke yaş sınırı olmasaydı
Ziyaretçi 14 Ay Önce
25 temizlik görevlisi hangi illere alınıyor
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Ben bu işten birşey anlamadım en az orta öğretim diyorsunuz tıklıyoruz 4 yıllık lisans mezunu yazıyor
Ziyaretçi 14 Ay Önce
.
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Koruma ve güvenlik için sadece önlisans mezunu olanlarda başvuru yapabilsin lütfen