Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz onayı aldı: Adra GYO talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz onayı aldı: Adra GYO talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?

Son dakika haberi: Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arzı onaylandı. Peki talep toplama ne zaman? 1 lot kaç TL?

Halka Arz 7 Eylül 2023 12:04 0
Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz onayı aldı: Adra GYO talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?

Adra GYO halka arz onayı geldi. Talep toplama ne zaman? Borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bir açıklama yapıldı. Az önce yayınlanan haftalık bültene baktığımızda 3 şirketin halka arzına onay verildiği bildirildi. Yayınlanan bültende Hat San Gemi, Reeder Teknolojinin halka arzına onay verildiği görülürken son olarak Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay geldiğine yer verildi.

220 milyon olan yeni sermayenin 73 milyon 700 binlik ekleme ile 293 milyon 700 bin seviyesine çıkarılacağı görüldü. Sadece bedelli sermaye artırımı ile yapılacak sermaye artırımında 1 lot fiyatının ise 22.66 TL'den borsada işlem göreceği öğrenildi.

İşlem Kodu : #ADGYO

Fiyat : 22,66 TL

Lot Adeti : 73.700.000 LOT
 
Arz Büyüklüğü : 1.670.042.000 TL
 
Dağıtım Şekli : Bireysele Eşit

Fon Kullanım Alanları :

Gayrimenkul projelerinde yapılacak harcama (%100)

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Talep toplama tarihleri henüz açıklanmadı. Ancak önümüzdeki hafta 12-13 Eylül tarihlerinde halka arz için talep toplamanın başlaması bekleniyor. Talep toplama tarihleri belli olduğunda haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

ARDA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI HAKKINDA: NE İŞ YAPIYOR?

"Adra GYO olarak, kurulduğumuz günden bu yana güven, yenilik ve istikrar odaklı hareket ediyor, projelerimizi bu temeller üzerinde şekillendiriyoruz. Gayrimenkul yatırım faaliyetlerini sürdürdüğümüz portföyümüz ile satış işlemlerinde bulunuyor, yatırımcılarımıza gayrimenkul getirisi ve nitelikli kazanç sağlıyoruz" ifadeleri ile şirket hakkında bilgi verilirken vizyon, misyon ve hedeflere ise şu şekilde yer verildi:

VİZYONUMUZ:
ADRA GYO olarak, şeffaflık ve güvenirlik hedefiyle gayrimenkul sektöründeki büyümemizi devam ettirerek, hissedarlarımıza karlı yatırımlar yapmayı sağlıyoruz.

MİSYONUMUZ:
Akılcı yatırımlar ile gayrimenkul piyasasında sağlam ve emin adımlarla ilerleyerek, var olan yatırımlarımızı en iyi şekilde değerlendirmek, ortaklarımıza daha yüksek kar payı ve daha yüksek piyasa değeri sunmak, böylece ortaklık değerini arttırmak ve hitap ettiğimiz müşteri kitlesinde en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak misyonunu üstleniyoruz.

HEDEFLER:
ADRA GYO olarak, sorumluluk bilinci ile hareket ederek, yatırımlarımızı ve kaynaklarımızı etkin bir şekilde değerlendirmek, sürdürülebilir büyüme ve yüksek karlılık ilkemizle, paydaşlarımız ve tüm menfaat sahipleri için fark yaratacak karlı projelere imza atmak hedefindeyiz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç