Adliye ve cezaevlerine hizmetli ve KPSS'siz kura ile işçi alımı yapılacak 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adliye ve cezaevlerine hizmetli ve KPSS'siz kura ile işçi alımı yapılacak 2023

Adalet Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacak. Adliye ve Cezaevlerine yapılacak alımın başvuru bilgileri ve tarihi yazımızda.

İşçi Alımı 16 Nisan 2023 14:52 0
Adliye ve cezaevlerine hizmetli ve KPSS'siz kura ile işçi alımı yapılacak 2023

Adliye ve cezaevlerine işçi, temizlik personeli ve hizmetli alımı yapılacak.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine KPSS puanı ile hizmetli ve KPSS puan şartı aranmadan işçi alımı yapılacağı öğrenildi. Adalet Bakanlığı bünyesinde 81 ildeki cezaevlerine ve adliyelere yapılacak alımın başvurusuna dair detaylar finans7.com'da.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ TRT Haber ekranlarında yayınlanan programda Bakanlığa personel alımı sayısının yükseltildiğini söyledi. 18 bin sayısının 22 bin 120'ye çıkarıldığını söyleyen Bakan Bozdağ, "18 bin 500 personel alımı yapacaktık. 22 bin 120 yeni personel alımı yapacağız. Personel alımı için talebi ilettik. Önümüzdeki hafta hangi ilde hangi branşta kaç personel alımı yapacağımızı açıklayacağız. Şimdiden başvuru yapacaklara başarı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

HİZMETLİ ALIMI

Adalet Bakanlığı hizmetli alımının 70 KPSS ile yapılacağı öğrenmildi. Toplamda 1500'den fazla yapılacak hizmetli alımında en az lise mezunlarının başvurusunun kabul edileceği öğrenildi. İlana başvuru yapacak Kadın erkek adaylar  bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

İŞÇİ ALIMI İŞKUR'DAN KURA İLE YAPILACAK

Adliye ve cezaevlerine binlerce yeni işçi ve personel alımı yapılacak. İŞKUR'dan kura ile KPSS puan şartı aranmadan yapılacak alımın başvurusu bu hafta gelecek. Personel alımı ilanı yayınlandığında bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.Com | Ankara

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç