Adli Tıp Kurumu Personel Alımı 2022 Başvuru Sonuçları Açıklandı: İşte KPSS Taban Puanları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı 2022 Başvuru Sonuçları Açıklandı: İşte KPSS Taban Puanları

Adli Tıp Kurumu bünyesine yapılacak personel alımında sonuçlar açıklandı. İşte her kadro için taban puanlar.

Sınav 5 Ağu 2022 08:49 0
Adli Tıp Kurumu Personel Alımı 2022 Başvuru Sonuçları Açıklandı: İşte KPSS Taban Puanları

Adli Tıp Kurumu personel alımı sonuçları açıklandı.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda personel alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi. ATK resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

- Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere, Adli Tıp Kurumu 2022-2 sözleşmeli personel alım ilanımıza 18-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı-Kariyer Kapısı üzerinden yapılan başvurular Başkanlığımızca incelenmiştir.

- Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayları belirlemek amacıyla, Adalet Bakanlığı Memur Sınav Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 14 üncü maddesi gereğince, başvuruları kabul edilen adayların KPSS'den almış oldukları puanların en yükseğinden başlamak üzere sıralamaları yapılmış ve ilan edilen pozisyon sayısının 3 (üç) katı kadar en yüksek puanlı aday sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır.

- Başvuru yapılan pozisyonlar için sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların en yüksek ve en düşük puanları aşağıda belirtilmiştir.

- Başvuru yapan adaylar aşağıdaki başvuru sorgu ekranından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası ve doğum tarihi bilgilerini girerek başvuru sonucunu öğrenebileceklerdir. Ayrıca başvuru sonuçlarına ilişkin bilgiler Kariyer Kapısı sistemi üzerinden de görüntülenebilecektir.

- Sözlü sınavlar İstanbul Bahçelievler’de bulunan Adli Tıp Kurumu merkez binasında yapılacak olup, nihai liste ile sözlü sınav tarihleri daha sonra açıklanacaktır.

KPSS TABAN PUANLARI

Her kadro için KPSS taban puanları şu şekilde oluştu:

Sonucunuzu sorgulamak için atk.gov.tr adresine gidip https://atk.gov.tr/haber04.08.22.html adresinden sorgulama yapabilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç