Adıyaman'da Eğitime Bir Gün Ara Verildi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adıyaman'da Eğitime Bir Gün Ara Verildi!

Adıyaman Valiliği'nin son dakika açıklamasına göre; 6 Şubat depreminin yıl dönümü olması nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı! İşte haberin detayları...

Haberler 5 Şubat 2024 0
Adıyaman'da Eğitime Bir Gün Ara Verildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti. Adıyaman Valiliği, felaketin birinci yılı nedeniyle eğitim öğretime yarın ara verildiğini ve anma programları düzenleneceğini açıkladı.

11 ili etkileyen 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin birinci yılı nedeniyle Adıyaman Valiliği, eğitim öğretime yarın ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, depremlerin yıl dönümü nedeniyle anma programları düzenleneceği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"İlimizde düzenlenecek anma programı, vatandaşlarımız tarafından yapılacak kabristan ve taziye ziyaretleri dolayısıyla yoğunluk oluşabileceği değerlendirildiğinden, ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 6 Şubat Salı günü bir gün eğitime ara verilmiştir. Ayrıca, anma programları ve kabristan ziyaretlerine katılacak kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan personellerimize de her türlü kolaylık sağlanacaktır."

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç