Adıyaman Samsat'ta katliam: Eşini, bacanağını ve 9 yaşındaki oğlunu öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adıyaman Samsat'ta katliam: Eşini, bacanağını ve 9 yaşındaki oğlunu öldürdü

Adıyaman'ın Samsat İlçesi'nde feci bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda bir kişi, eşi, bacanağı ve 9 yaşındaki oğlunu öldürdü.

3.Sayfa 27 Şubat 2024 0
Adıyaman Samsat'ta katliam: Eşini, bacanağını ve 9 yaşındaki oğlunu öldürdü

Adıyaman'dan son dakika haberi geldi: 3 ölü.

Son dakika haberi Adıyaman'dan geldi. Adıyaman'ın Samsat İlçesi'ne bağlı olan Taşkuyu adlı köyde yaşamakta olan Kasım A. adlı bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi ve bacanağı ile tartışmaya başladı.

SİNİRLENDİ, 3 KİŞİYE KURŞUN YAĞDIRDI

Sözlü olarak başlayan tartışma gittikçe alevlendi ve Kasım A. adlı kişi, yanında bulunan tabancasını çekerek önce eşi Tuğba A.'ya saldırdı ve onu vurdu.

Daha sonra bacanağına yönelen cani, Abidin A'yı da vurdu. Hırsını alamayan saldırgan, bacanağının 9 yaşındaki oğlu Mustafa A'ya da silahla saldırdı ve ona da ateş ederek ağır yaraladı ve daha sonra bölgeden kaçarak gitti.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Silah ve bağırışları duyan köylüler hemen durumu sağlık ile jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken gelen sağlık ekipleri, yaptığı ilk müdahalede 3 kişinin de ağır halde yaralı olduğunu tespit etti.

HASTANEYE KALDIRILAN YARALILAR KURTARILAMADI

Ağır yaralılar, ilk müdahalelerinden sonra hemen bölgeye en yakın hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Ancak yaralılar, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Eşi, bacanağı ve onun oğlunu öldürüp olay yerinden kaçarak saklanan saldırganın yakalanması için bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında köylülerin ifadelerine başvuruldu.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç