Adıyaman Gölbaşı'nda feci trafik kazası: 2 ölü 3 yaralı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adıyaman Gölbaşı'nda feci trafik kazası: 2 ölü 3 yaralı!

Adıyaman Gölbaşı'ndan son dakika haberi geldi. Gelen haberde feci kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yerel Haberler 28 Mayıs 2024 0
Adıyaman Gölbaşı'nda feci trafik kazası: 2 ölü 3 yaralı!

Adıyaman Gölbaşı'nda feci bir kaza oldu.

Adıyaman'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde Gölbaşı Kahramanmaraş karayolu üzerinde 15. kilometrede feci bir kaza olduğu bvildirildi.

Seyfi Can Önal adlı kişi yönetiminde olan ve yabancı plakalı olduğu öğrenilen otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolündne çıktı ve karşıdan gelmekte olan Mehmet Emin D. adlı kişinin kullandığı TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada araç içerisinde bulunan Seyfi Can Önal ile Gürcistan uyruklu Nino Bıbınıdze yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptığı ilk müdahale sonrası yaralıları hastaneye kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen Faruk Önal ile Nino Bıbınıdze hayatını kaybetti.

Yaralanan diğer 3 kişi hemen ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 kişinin cansız bedeni ise otopsi işlemleri yapılması için morga kaldırıldı. TIR sürücüsü ise kaza sonrası gözaltına alındı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç