Adı Bile Yetti: Bitcoin Düşerken Onun İsminde Açılan Alt Coin Dakikalar İçinde Rekor Kırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adı Bile Yetti: Bitcoin Düşerken Onun İsminde Açılan Alt Coin Dakikalar İçinde Rekor Kırdı

Son dakika haberi: Elon Musk'ın adı bile yetti. Bir alt coin, dakikalar içinde öyle bir yükseliş gösterdi ki...

Kripto Paralar 25 Nisan 2022 12:55 0
Adı Bile Yetti: Bitcoin Düşerken Onun İsminde Açılan Alt Coin Dakikalar İçinde Rekor Kırdı

Elon Musk'ın adı ile kurulan alt coinde rekor üstüne rekor: 1000 lira yatıranın parası 73 bin lira oldu.

 

Son günlerin gündem konusu olan Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması konusu alt coinlere konu oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir alt coin kuruldu. Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması ile ilgili bir alt coin oluşturuldu. Kimin oluşturduğu henüz bilinmeyen bu alt coin kısa sürede ilgi odağı oldu ve rekor seviyede yükseliş gösterdi. 

 

ELON MUSK'IN TWİTTER'I ALMA PLANI

Twitter'ın yüzde 9'dan fazla hissesini alan ve hissenin en büyük ortağı olarak adından söz ettirmeye devam eden Elon Musk, Twitter'ın tamamını satın almak için harekete geçti. Elon Musk'ın tamamını satın almak için 43 milyar doları gözden çıkardığı Twitter'da son günlerde sular durulmuyor. Gelen son dakika iddiası gündeme bomba gibi düştü. Wall Street Journal tarafından ortaya atılan iddiada  Elon Musk ile Twitter yetkililerinin bu pazar bir görüşme gerçekleştireceği ve satın alma konusunda detaylı görüşmelerin yapılacağına yer verildi. 

 

ELON MUSK'IN TWİTTER'I SATIN ALMASI ALT COİN OLDU

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması bir alt coin oldu. Elon Musk Buys Twitter adında kurulan alt coin, kısa süre içinde tüm karipto para yatırımcılarının büyük ilgisi ile karşılaştı. Kısa sürede yükselişe geçen bu kripto para, sadece bugün rekordan rekora koştu. Grafiğine baktığımızda sabah saatlerinde en düşük 0.0000001462 TL seviyesinde olan bu alt coin, kısa süre içinde hızlı bir yükselişe girdi ve 0.000008996 TL seviyesine kadar yükseldi. 

 

Coinmarketcap sayfasından alınan verilere göre baktığımızda grafik bugün şu şekilde oldu:

10 BİN LİRA YATIRANIN PARASI NE KADAR OLDU?

Söz konusu kripto parayta bugün sabah saatlerinde 10 bin lira para yatıran kişinin bu parası şu saatler itibarıyla 615 bin lira oldu. 

 

KRİPTO PARALAR ÇAKILDI

Kripto paralarda bugün sert düşüşler görülüyor. Bitcoin bugün yüzde 3 civarında düştü ve şu sıralar 38 bin 597 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum fiyatında ise yüzde 4'lük düşüş görüldü ve 2 bin 828 dolar oldu. 

 

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Kripto paralarda yatırım tavsiyesi yatırım uzmanları ve yatırım danışmanları tarafından verilir. Finans7.com bilgilendirme yazısıdır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç