Adana'dan Acı Haber: 2 Şehit 3 Yaralı Şehitlerimizin İsimleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana'dan Acı Haber: 2 Şehit 3 Yaralı Şehitlerimizin İsimleri

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Gelen bilgilere göre minibüs kazası sonucu göreve giden 2 askerimiz şehit oldu. 3 askerimiz de yaralandı.

Son Dakika 9 Nisan 2022 17:59 0
Adana'dan Acı Haber: 2 Şehit 3 Yaralı Şehitlerimizin İsimleri

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Edinilen bilgilere göre Adana'nın Kocan İlçesi'nde bir askeri araç kaza yaptı. Kazadan kahreden haberler geldi.


Adana'nın Kozan İlçesi'nden bugün bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre feci bir kaza meydana geldiği bildirildi. Adana'nın Kozan İlçesi'nde bugün saat 15.30 sularında meydana gelen feci olay, Kozan Adana Karayolu üzerinde bulunan MAnsurlu Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bölgeden gelen bilgilere göre Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı 'na ait olduğu bildirilen 01 JAA 081 plakalı minibüs ile sürücüsünün adı henüz öğrenilemeyen 01 JB 505 plakalı bir otomobil çarpıştı.


Mansurlu Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü. Hemen çevredeki vatandaşlar yardıma koştu ve durumu 112 sağlık ekipleri ile güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ile kolluk kuvveti personeli sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler hemen yaralılara müdahale etmeye başladı.


Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk incelemede 2 askerimizin şehit olduğunu tespit etti. 3 askerimiz ise yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra ambulansla hemen Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.


Kaza sonrası bölgeye gelen kolluk kuvveti ekipleri ise olay ile ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında otomobil sürücüsü gözaltına alındı.


ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre feci kazada Düziçi Uzunbanı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Yusuf Avan şehit oldu. Kazada Malatyalı Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin şehit düştü.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç