Adana'da Turunç Toplayan 3 Kadına 2 Araba Çarptı: 3 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana'da Turunç Toplayan 3 Kadına 2 Araba Çarptı: 3 Ölü

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde meydana gelen feci olayda turunç toplayan 3 kadın, 2 aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

3.Sayfa 29 Mart 2022 08:53 0
Adana'da Turunç Toplayan 3 Kadına 2 Araba Çarptı: 3 Ölü

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre refüjde turunç toplayan 3 kadın, iki otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Adana'dan gelen bilgilere göre dün akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nde 3 kadın , refüjde turunç toplamaya başladı. Turunç toplayan ve bunu reçel yapacağı öğrenilen Birsen Sonkur, Nilüfer Kanat ve Özlem Büyükmazı isimli kadınlara, M.K.A. isimli kişinin yönetiminde olan araç, Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı'nda çarptı.


Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan araç kadınlara çarptı ve kadınlar karşı yola savruldu. Karşı yola savrulan kadınlara karşıdan gelmekte olan bir araç çarptı. İkinci otomobilin çarpması sonucu 3 kadın yerde hareketsiz yattı. Hemen çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede 3 kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.


Bölgeye gelen savcının inceleme yapması sonucu kadınların cenazeleri, otopsi işlemleri yapılması için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye gelen ekipler, olay ile ilgili soruşturma başlattı ve soruşturma kapsamında araç sürücüleri gözaltına alındı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç