Adana'da Korkunç Olay: Yatalak Annesini Öldürdü: 'Huzura Erdirdim' dedi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana'da Korkunç Olay: Yatalak Annesini Öldürdü: 'Huzura Erdirdim' dedi

Adana'dan gelen son dakika bilgisine göre bir kişi, yatalak annesini boğarak öldürüp intihara kalkıştı.

3.Sayfa 17 Ağu 2022 10:45 0
Adana'da Korkunç Olay: Yatalak Annesini Öldürdü: 'Huzura Erdirdim' dedi

Adana'da korkunç olay: 13 Ağustos'ta meydana gelen olayda bir kişi, yatalak annesini yastıkla boğarak öldürdü.

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi Fatih Mahallesi'nde bulunan 3 katlı binanın zemin katında emekli 58 yaşındaki Şeref Güngör, bir üsredir hasta olan ve yatalak olan annesi 80 yaşındaki Neriman Güngör'ün bakımını üstlendi. 

13 Ağustos günü üst komşu aşağı inerek kapıyı çaldı. Ancak Güngör kapıyı açmadı ve ondan polis ile sağlık ekiplerini çağırmasını istedi. Komşusu ise hemen sağlık ve polisleri arayarak durumu anlattı. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler eve girdi. 

Eve giren polis ekipleri güvenliği sağladı ve sağlık ekipleri yaşlı kadının durumuna baktı. Yaşlı kadın yatağında hareketsiz şekilde yatarken oğlu Şeref Güngör ise banyoda bilekleri kesilmiş şekilde kanlar içinde bulundu. 

Sağlık personeklleri yaptıkları ilk incelemede kadının hayatını kaybettiği tespit etti. Şeref Güngör ise ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı halde ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 

Tedavisi tamamlanan ve iyileşen Güngör, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorguya alınan kişi, annesini yastıkla boğduğunu itiraf etti. Boğma sonrası intihara kalkıştığını söyleyen bu kişi ifadesinde, “Eşim ve çocuklarım rahatsız olunca annemi başka bir eve götürüp, bakmaya başladım. Annem sürekli, ‘Ben ölmek istiyorum. Yaşadıklarımın sebebi sensin’ diyordu. Olaydan birkaç gün önce de ‘Eşini ve çocuklarını yaylaya gönderdin. Annem ‘sen eşini ve çocuklarını yaylaya gönderdin, biz burada yanıyoruz’ dedi. O günden sonra iyice bunalıma girdim. Ben de, ‘Sen kimseyi sevmiyorsun. Ben de kimseyi sevmiyorum’ dedim. Annem dayanılmaz çileler çekiyordu. Onu huzura erdirdim” sözlerini söyledi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen bu kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç