Adana'da korkunç olay: İki grup arasındaki kavgada, yoldan geçen kadının kucağındaki bebeği vuruldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana'da korkunç olay: İki grup arasındaki kavgada, yoldan geçen kadının kucağındaki bebeği vuruldu

Adana'da korkunç bir olay meydana geldi. Gelen haberde iki grup arasındaki kavgada, yoldan geçen kadının kucağında 1,5 yaşındaki bebek vuruldu.

3.Sayfa 23 Nisan 2023 22:08 0
Adana'da korkunç olay: İki grup arasındaki kavgada, yoldan geçen kadının kucağındaki bebeği vuruldu

Son dakika: Adana'da korkunç bir olay meydana geldi: 1,5 yaşındaki çocuk vuruldu.

Adana'dan gelen son dakika haberine göre, aralarında husumet bulunan iki grup arasında büyük çatışma çıktı. Yolda karşılaşan iki grup, önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Daha sonra tekme tokatlı kavgaya dönen tartışmada silahlar konuştu. Silahların konuştuğu kavgada yolda geçen bir kadının kucağındaki 1,5 yaşındaki çocuğa kurşun isabet etti. Hastaneye kaldırılan bebek, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Feci oalyda 7 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nde bulunan Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddialara göre aralarında husumet olan iki grup caddede karşılaştı ve tartışmaya başladı. Silahlı kavgaya dönen tartışmada, o sırada annenin kucağındaki 1,5 yaşındaki bebek vuruldu. 

Annesinin kucağında vurulan ve ağır halde yaralanan bebek, çevredeki bir vatandaşın arabası ile hastaneye kaldırıldı. Bölgeye ise çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

Silahlı çatışma sonucunda bölgede 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Yaralananlar bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Araba ile hastaneye kaldırılan küçük çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Polis ekipleri bölgeye geldi ve olay ile ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında polisler, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına aldı. İncelemeler devam ederken gözaltı işlemlerinin kısa sürede başlayacağı öğrenildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç