Adana'da feci olay: Fırıncı, liseli kıza tacizde bulundu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana'da feci olay: Fırıncı, liseli kıza tacizde bulundu

Fırında skandal bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda bir fırıncı, liseli bir kıza cinsel istismarda bulundu.

Yerel Haberler 6 Ara 2023 13:21 0
Adana'da feci olay: Fırıncı, liseli kıza tacizde bulundu

Adana'da feci olay meydana geldi. Bir fırıncı, liseli kıza istismarda bulundu.

Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'nde meydana geldiği öğrenilen olayda bir fırında çalışan 16 yaşındaki lise öğrencisi E.A. adlı kız çocuğu, 28 Ekim tarihinde polise gitti ve fırın işleten 63 yaşındaki R.A. adlı kişinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Şikayet sonrası polis ekipleri inceleme başlattı ve R.A. adlı kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve emniyete götürülen bu kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

PİŞMANIM, BİR ANLIK CAHİLLİKTİ

Tutuklanması sonrası olay ile ilgili iddianame hazırlandı ve R.A. hakkında çocuğun cinsel istismarı ile çocuğa karşı teşhir suçlamaları ile 8 yıla kadar hapis istendi. ADana 15. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açılan R.A., duruşmada şunları söyledi:

"Bir anlık cahillikti, neden yaptım bilmiyorum. İlk kez böyle bir şey yaşandı. Pişmanım"

"FİZİKSEL TEMASLARI SON 2 HAFTADA ÇOK ARTTI"

Mahkemede ifadesi alınan genç kız, fırın işleten söz konusu kişinin kendisine işe girdikten sonra sözlü ve fiziki tacizlerde bulunduğunu, son 2 haftada bunun daha da arttığını söyledi ve "Ben yaklaşık 3 aydır fırında çalışıyordum. Fiziksel şekildeki temasları son iki haftada neredeyse her gün oluyordu. Bazen bana aşkım, balım diyordu. Bazen de bana kendi telefonundan açık seçik videolar izletiyordu. Şikayetçiyim" dedi.

Mahkeme eksiklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç