Adana'da Bekçiler, Canlı Bombanın Üzerine Atladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana'da Bekçiler, Canlı Bombanın Üzerine Atladı

Adana'nın Seyhan İlçesi'nde meydana gelen olayda bir kişinin üzerine bomba düzeneği olduğunu fark eden bekçiler, onu etkisiz hale getirdi.

Haberler 7 Nisan 2022 09:02 0
Adana'da Bekçiler, Canlı Bombanın Üzerine Atladı

Adana'da bekçiler, canlı bomba olduğunu tespit ettiği kişinin üzerine , canlarını hiçe sayarak atladı.


Adana'nın Seyhan İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gece meydana gelen olay , Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı olan Sarıyakup Mahallesi'nde meydana geldi. Bilgilere göre çarşı ve mahalle bekçileri, bölgede rutin devriyelerini atarken bir kişinin hareketlerinden şüphelendi. Ö.B. isimli kişinin hareketlerinden şüphelenen bekçiler , onun üzerinde bomba düzeneği olduğunu fark etti. Bunun üzerine bir an bile duraksamayan bekçiler, canlarını hiçe sayarak şüphelinin üzerine atladı ve onu kıskıvrak yakaladı. Yakaladıkları şüpheliyi etkisiz hale getiren ve ona ters kelepçe takan bekçiler, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.


Telsiz anonsunun ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgeye gelen polisler, bomba düzeneğini fark edince terörle mücadele ve bomba imha ekiplerine de haber verildi. Özel harekat ve asayiş polislerinin de gelmesi ile birlikte bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı ve incelemeler başladı. Bölgeye hemen gelen asayiş polisleri, araç hoparlörlerinden bölgedeki vatandaşlara seslendi ve onların uzaklaşmasını, evdekilerin evlerinden çıkmamasını söyledi. Özel harekat polisleri ise olası bir saldırı şüphesiyle uzun namlulu silahlarla çevrede güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye gelen bomba imha uzmanı ekipleri, Ö.B. isimli kişinin üzerinde bulunan bomba düzeneğini inceledi.


Düzenekte patlayıcı bir madde olmadığını, ancak bunun bir bomba düzeneği olduğu ortaya çıktı. Terörle mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan kişinin ifadesi alınacak. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


CUMA ÇIKIŞI CANLI BOMBAYIM DİYENİ DÖVMÜŞLERDİ

Adana'da geçtiğimiz senelerde meydana gelen olayda Cuma çıkışı bir kişi canlı bomba olduğunu söylemişti. Vatandaşların korkup kaçmasını bekleyen bu kişi tam tersi tepki ile karşılandı ve bölge halkı , canlı bombayım diyen bu kişiyi tekme tokat dövdü.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç