Adana Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı Başvuru Formu Yayımlandı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı Başvuru Formu Yayımlandı 2022

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada en az 50 KPSS ile memur alımı yapılacağına yer verildi.

Memur Alımı İlanları 16 Tem 2022 19:11 3
Adana Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı Başvuru Formu Yayımlandı 2022

50 KPSS ile 10 bin TL maaşlı memur alınacak. Başvuru Formu Yayımlandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan duyuruda başvuru formunun yayımlandığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda memur alımının başvuru bilgilerine yer verdik.

"Belediyemiz tarafından sunulan hizmetlerde kalitenin arttırılması, ihtiyaç duyulan nitelik, unvan ve sayıda, personel istihdamının sağlanması amacıyla (75) İtfaiye Eri, (1) Fizikçi ve (4) Memur kadrolarına açıktan atama yapılabilmesi için 26.04.2022 tarihli ve 3538177 sayılı Bakan Onayı ile almış olduğumuz atama iznine istinaden 12.06.2022 tarihli ve 31864 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış olan ilan metni." başlığı ile yayımlanan duyurunun detayları şu şekilde:

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

- İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

- Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

- İtfaiye eri kadrolarına başvuracaklar için 657 sayılı Kanunun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15/A maddesinde yer alan özel şartlara göre İtfaiye Eri kadrolarına başvuru yapabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak. Boy ve Kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

- İtfaiye Eri kadrosuna başvuracak adaylar için sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları,

KADROLAR

BAŞVURU FORMU YAYIMLANDI

İlana başvurular 18.07.2022 – 22.07.2022 tarihleri arasında alınacak. 

Başvurular itfaiye eri kadrosu için şahsen alınacak. Diğer kadrolar için mail ile ya da yukarıda belirtilen adrese şahsen, posta yolu ile yapılacak. 

Başvurular 18 Temmuz pazartesiden itibaren yapılacak.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
daha formu indiremiyor birde başvuracakmış :-)))))
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben forma giremiyorum nasıl başvuracak ya
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İş arıyorum