Adalet Bakanlığı ve CTE Personeli Banka Promosyonu Müjdesi Geldi )Ne Zaman 2022)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adalet Bakanlığı ve CTE Personeli Banka Promosyonu Müjdesi Geldi )Ne Zaman 2022)

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesindeki personellerin promosyonları ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

İş Dünyası 15 Ağu 2022 15:53 5
Adalet Bakanlığı ve CTE Personeli Banka Promosyonu Müjdesi Geldi )Ne Zaman 2022)

Adalet Bakanlığı promosyonunda müjdeli haber geldi.

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyeisnde çalışmakta olan 130 binden fazla personel için son dakika açıklaması geldi. Adalet Bakanlığı'ndan gelen bilgilere göre maaşa göre promosyon uygulamasından vazgeçilodiği, tüm personellere eşit şekilde maaşların verileceği öğrenildi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nin son dakika olarak aktardığı habere göre Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi yaptığı açıklamada 5 sene önceki düzenlemenin adaletsizlik meydana çıkardığını söyledi. Hamzaçebi, 5 sene önce hakim ile savcılara ayrı, diğer personellere ayrı şekilde promosyon verildiğini, bunda bakanlığın adaletsizlik yaptığınıj söyledi. Konu ile ilgili yetkili sendika Büro Memur Sen'de , 19 Ağustos 2022 tarihinde promosyon görüşmesi yapılacağını bildirdi.

Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında promosyonun tek seferde ödeneceğine yer verilerek, “Yüzde 10’luk kota kaldırıldı. İhale süresi 3 yıl olacak. Promosyon tek seferde, eşit miktarda ödenecek” ifadelerini kullandı.

19 AĞUSTOS'TA İLK GÖRÜŞME

19 Ağustos Cuma günü promosyonda ilk görüşme yapılacak.

Yapılacak görüşmede Adalet Bakanlığı ile CTE personellerinin alacakları maaşlara göre ödenecek promosyonlar belirlenecek. Adalet Bakanlığı personelleri en az 30-35 bin lira seviyesinde promosyon ödemesi bekliyor. 

Sizce 30 bin lira yeterli olur mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Promosyon görüşmesi başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
35 bin TL verilirse en azndan Borcu olanlar borçlarının bir kısmını öder. çok faydası olur. Artk infaz korumalarda hakettigini bir nebzede olsa alsn.. değerli büyüklerimiz.. infaz korumalar çok zor şartlarda çalışıyor. sağlık çalışanları kdar onlarda içerde kaç gün karantinada kaldılar. unutmayalm.. 35 bin TL alsinlar birazda olsa rahatlasnlar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yetersiz en az 65 bin tl olmalı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yetersiz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bunları zaten biliyoruz. Yeni bir gelişme varmış gibi başlık atmanız hiç etik değil!
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Cezaevi personeli şimdiye kadar bir çok haksızlığa ve adaletsizliğe maruz kalmıştır. Bu yüzden en az verilecek promosyon parası maaşının 4 katından az olmamalıdır.