Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarında Mükerrer şoku: Mükerrer başvuru ne demek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarında Mükerrer şoku: Mükerrer başvuru ne demek?

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklanmaya başladı. Açıklanan sonuçlarda adaylara mükerrer başvuru şoku geldi. Peki mükerrer başvuru ne demek? Ne anlama geliyor? Mükerrer nedir?

Eğitim 26 Mayıs 2023 13:15 0
Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarında Mükerrer şoku: Mükerrer başvuru ne demek?

Adalet Bakanlığı personel alımında adaylara mükerrer başvuru şoku. Mükerrer kayıt başvuru ne demek?

Adalet Bakanlığı personel alımında ilk sonuçlar açıklandı. Sonuçların açıklanması ile birlikte adaylar sıralamaya girip girmediğini sorgulamak istedi. Bunun için adliye resmi sayfasına giden adaylar, listeyi gördü. İlk olarak duyuru ayınlayan Kırıkhan Adliyesinde sonuçlarda mükerrer başvuru şoku oldu. Başvuru sonucunda mükerrer başvuru gören adaylar, bunun ne anlama geldiğini araştırmaya başladı. Peki mükerrer başvuru ne demek? Mükerrer başvuru ne anlama gelmektedir?

İLK SONUÇLAR GELDİ

Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımında ilk sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuçlar ve isim listesi için TIKLAYIN

MÜKERRER BAŞVURU NEDİR?

Mükrrer başvuru, aynı kişinin bir ilanda birden fazla başvuru yaptığı anlamına gelmektedir. Adalet Bakanlığı personel alımında ve CTE personel alımında sadece tek ilana başvuru yapma hakkınız vardı. Adaylar Sadece tek il için zabıt katipliği ya da sadece tek il için hizmetli alımına başvuru yapabilcekti. Aynı anda Adalet Bakanlığınını farklı kadrolarına başvuru yapanların başvuruları mükerrer başvuru olarak kabul edilir ve başvurusu iptal olur ve başvuru yapmamış olarak sayılırlar.

YENİ MEMUR ALIMI OLACAK

Adalet Bakanlığı ve CTe bünyesine personel alımı geçen ay yapıldı. Önümüzdeki günlerde Yargıtay ve diğer yüksek mahkemelere katip, mübaşir alımları yapılacak. Bu alımdan sonra gelecek yeni ilan finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç