Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru ve Temizlik Personeli Alımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru ve Temizlik Personeli Alımı

Son dakika haberi: Adalet Bakanlığı açıklama yaptı ve İKM ile hizmetli kadrolarına personel alınacağına yer verildi.

Memur Alımı İlanları 23 Tem 2022 13:54 1
Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru ve Temizlik Personeli Alımı

Adalet Bakanlığı'na İKM ve temizlik personeli alınacak.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada personel alımı başvurusunun devam ettiğine yer verildi. Szö konusu alımda infaz koruma memuru ve hizmetli alımları yapıldığına yer verildi. 

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında yapılacak sözleşmeli personel alımında başvurular internet üzerinden alınmaya devam ediliyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Son başvuru günü olan 29 Temmuz 2022 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1985 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)
Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için merkezi sınavın (KPSS-2020) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1990 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,

- 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak pozisyon için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.

ikm alımı

- Yapılacak sınavın son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak, merkezî sınavın (KPSS-2020) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak.(01 Ocak 1990 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

- 160 cm. den, kısa boylu olmamak,

- Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13ten fazla, 17den az olmamak, (Örneğin; 170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+13 83ten fazla, 70- 17 53ten az olmaması gerekmektedir.)

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı bulunmamak, bedensel engelli olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamak,

Hizmetli Alımı

DESTEK PERSONELİ-HİZMETLİ pozisyonu için; Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

BAŞVURU 

Söz konusu ilana başvurular internet üzerinden Cumhurbaşkanlığı Kariyer kapısı sayfasından alınacak. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki adres üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir.

Linke tıklayın ve açılan sayfanın sağ kısmında bulunan başvur kısmından müracaatınızı yapın.

Kamu haberlerinden, CTE İKM alımından, memur alımından , tüm kamu ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Oğlum engelli 19 yaşında lise mezunu kpss den 66 puanı var ama herhangi bi yere yerleşemiyo. Neden diycem bana kim cevap vericek. Onlarda bir birey ve yaşamlarını sürdürmek zorundalar sonuçta. Ama sizde haklısınız ülkemizde engelsiz insanlar işsizken engellilere sıra gelene kadaarrr.